Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párommal szakítottunk 7 hónap után, de most azzal
állt elő, hogy terhes. Egyszer szakadt ki az óvszer, de
akkor menstruált is. Mennyi a valószínűsége, hogy
hazudik?
Megszakítanék vele minden kapcsolatot, és határozottan közölném, hogy az apasági vizsgálatig ne keressen, mert nem fogok rá reagálni. És így is tennék. Tudod, ki állna ilyen zakkant nővel szóba. Fogadni mernék, hogy nem terhes, csak kapaszkodik minden reményfoszlányba, hogy addig is foglalkozol vele.
2023. febr. 9. 15:08
50%. Szerintem elősször is menj el vele nődokihoz, hogy tényleg terhes-e. Mert lehet csak kitalálta. Ha megtartjátok a babát, akkor az csak utána tud kiderülni a tiéd-e. Bár ha már nem akartok egymástól semmit, és fiatalok vagytok én nem biztos hogy bevállalnám. De ezt nektek kell eldöntenetek.
2023. febr. 9. 15:21
Őszintén szólva kétlem hogy terhes lenne.
Ha megvolt neki akkor 0.00000000000001% talán az esélye. Meg most gondolj bele ha ki is szakadt akkor is rettentő kicsi az esélye.
Az a nagy kérdés hogy mikor mentetek szét. Lehet azóta összeszedett valakit 1 éjszakára és tőle lett terhes
2023. febr. 9. 15:25
Nagyon kicsi az esélye, valószínűleg csak ezzel próbál visszaszerezni és/vagy figyelmet szerezni, de azért egy kicsi esély mégis van. Viszont borzasztó egyszerű kideríteni. Ha már volt orvosnál, nézd meg a papírt, ha nem, állíts be hozzá egy terhességi teszttel, amit csináljon meg rögtön. Ha pozitív, akkor tudod, hogy igaz, ha nem, akkor végleg lezárhatod. Azzal ne elégedj meg, ha küld egy képet egy pozitív tesztről, lehet másé vagy szerkeszthette a képet, ha már ennyire elszánt.
2023. febr. 9. 16:12
2023. febr. 9. 16:36
Előfordulhat bármi.
Az én exem három hónapos kapcsolatból való szakítás után egy héttel dobta be, hogy terhes.
Most 10 éves a gyerek, épp várom a suli előtt, hogy végezzen.
2023. febr. 9. 16:52
26? Boldogan egymasra talaltatok? Boldogok vagytok?
2023. febr. 9. 17:39
Hát ez bármi lehet. Van rá esély, hogy terhes.
De a többiekkel ertek egyet, hivatalos papírok, ultrahang stb nélkül ne is jelentkezzen inkább.
2023. febr. 9. 17:52
29/33 A kérdező kommentje:
Hétfőn szakítottunk. 35 éves a nő, de agyilag 16 lehet kb, én vagyok 28 éves. Megtudtam a múltjáról ezt-azt.... Azaz érdekes, hogy még hétfőn még búcsú szöveget írt, utána már keresett egyfolytában hivogatott nem bírja nélkülem, menjek vissza hozzá.
Ennek tudatában nem hiszem hogy terhes, legalábbis tőled nem hinném. Inkább csak ezzel akar visszacsalogatni téged magához.
De tényleg mondd neki, hogy oké, elmész vele orvoshoz, ott legalább az kiderül tényleg terhes-e.
2023. febr. 10. 09:20
Kapcsolódó kérdések: