Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Hogyan szerezzem vissza a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan szerezzem vissza a volt barátomat?

Figyelt kérdés

Már 3 hete szakítottunk,de még mindig beszélgetünk.Igaz eléggé rövid válaszokat ad.Én még mindig szeretem őt.Mit tegyek,hogy visszaszerezzem?

Mindig megkérdezem tőle,hogy mikor találkozunk,de ki térő válaszokat ad,vagy nem tudja…

2023. febr. 6. 12:52
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
Igen
2023. febr. 6. 13:32
 12/25 anonim ***** válasza:
70%
Akkor ha ő nem tett eddig sem semmit, akkor szerinted most fog? Ne már.
2023. febr. 6. 13:39
 13/25 anonim ***** válasza:
100%
Akkor inkább sehogy. Te szereted őt a jelek szerint, ő viszont téged nem. Egy párkapcsolatban a két fél egyenlő, és kölcsönösen szeretik egymást, és kölcsönösen viszik előbbre a kapcsolatot. Ebből a képletből itt hiányzik a kölcsönösség, anélkül meg ez csak egy egyoldalú gyötrődés. Meg a részéről egy alapos kihasználás.
2023. febr. 6. 13:39
 14/25 A kérdező kommentje:
En remelem hogy fogunk talalkozni:))
2023. febr. 6. 13:41
 15/25 anonim ***** válasza:
84%
Ennek így mi értelme? Értem én, hogy te szereted őt, de egyoldalúan vegetálni ebben a lagymatag valamiben lélekölő.
2023. febr. 6. 13:55
 16/25 anonim ***** válasza:
70%

Ezek alapján te nagyon szereted őt, de ez nagyon egyoldalú érzelem. Veszekedtetek, igen. És miért ő hagyott el téged, miért nem te őt? Mert részedről jóval mélyebbek az érzések, ő meg ameddig neki kényelmes volt, addig éldegélt ebben a kapcsolatban, de bele nem hiszem, hogy sokat tett volna.

Mit érnél el azzal, ha visszaszereznéd? Azt, hogy lesz neki valakije, akit kedvére kihasználhat. Főleg, hogy most már az is extra fegyvertény részéről, hogy visszafogadott. (Milyen hülye szó? Mint valami háziállatot...) Te most elvakultan szereted őt, de ha reálisan nézed: tényleg ilyen lenne egy párkapcsolat?

Inkább hagyd. Gyászold meg, heverd ki, és adj magadnak esélyt egy olyan kapcsolatra, amiben hasonló mértékben kapsz vissza, mint ahogy belefektetsz.

Emellett a legnagyobb jóindulattal mondom, hogy szerintem egy pszichológussal beszélned kéne. Téged most a szerelem, pontosabban a szerelmi bánat elvakít. Nem látod reálisan a helyzetet.

2023. febr. 6. 14:01
 17/25 A kérdező kommentje:

Ezt is jobban tudja nalam mindenki hogy orvos kene

Menjen az pszichologushoz akinek szuksege van ra

2023. febr. 6. 14:13
 18/25 anonim ***** válasza:
61%
Annyi normális pasi van, aki megbecsülne. Te meg pont egy ilyen után futsz?
2023. febr. 6. 14:15
 19/25 anonim ***** válasza:
100%
Nem rossz szándékkal írtam, ilyenkor az ember nem tud mindent reálisan megítélni, ezért jó, ha átbeszéli a dolgokat valaki kívülállóval. Ezzel pedig én befejeztem, próbáltam segíteni, de innentől már oldd meg egyedül!
2023. febr. 6. 14:19
 20/25 anonim ***** válasza:
84%
Nem kéne neked orvos. Neked olyasvalaki kéne, aki segít felismerni, hogy miért butaság ennyire futni azután, aki negyedét sem tenné/tette bele ebbe a kapcsolatba. Ez lehet akár egy pszichológus, akár egy bizalmas haver, legjobb barátnő, unokatesó, anyuka, ha olyan a viszonyotok, akárki, csak legyen megbízható, és legyen józan ítélőképessége.
2023. febr. 6. 14:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!