Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szerezzem vissza a barátnőmet? Többi lent!
Figyelt kérdés
6 éve mentünk szét, én akartam, hogy vége legyen, amit igazából nem bánok most sem. Azonban szeretnék vele újra találkozni és összejárni, de csak alkalmira, nem illünk össze, a szex része működött viszont, ez hiányzik is. Neki sincs komoly, csak ideig-óráig van párja. Nem tól szépen váltunk el, így emiatt is nehéz az újrakezdés. Aki már csinált ilyent azt hogyan lépte meg? Mi volt az első lépés? Valakinek valami jó tippje? (Úgy tudom, hogy nem igazán akar tőlem semmit már, amit meg is értek!)2023. jan. 28. 16:51
1/5 anonim válasza:
Felhozod neki, hogy akarna-e szexelni, most minek huznad az időt? Én így tennék.
2/5 anonim válasza:
Ugye csak trollkodsz?🤣
Én is imádom, amikor 5-6 év távlatából rám írnak, hogy nincs-e kedvem. Eltaláltad😂
3/5 anonim válasza:
Ilonka, én még mindig kívánlak!
Így. Felesleges sokáig húzni a bevezetést, mert nem csak az fordulhat elő, hogy elküld a búsba, hanem az is, hogy mivel gőze sincs, mit akarsz, reménykedni kezd, hogy többet, és amikor megtudja, csalódott lesz.
Szóval ha azt mondja, ő már nem, akkor ez ennyi volt, ha meg helyesel, akkor jöhet az utolsó lépés, vagyis az, hogy Van kedved szexelni velem időnként?
4/5 anonim válasza:
2# azért nem mindenki gondolja úgy, ahogy te. Lehet, te béna alakokkal jártál, ki tudja. Sok nőnek van olyan exe, akivel belemenne vagy bele is megy szexkapcsolatba. Ezt pedig csak egyféleképpen lehet kideríteni, kérdező. Minél egyértelműbb vagy, annál jobb.
5/5 anonim válasza:
#2-nek teljesen igaza van.
Minek ennyi idő után exekre irkálni meg bolygatni a régi lezárt solgokat? Vége lett mert nem ment ennyi. Ennyire nem találsz senkit magadnak? Elég nagy szégyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!