Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szerintetek szánalmas lenne,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek szánalmas lenne, ha beszélgetést kérnék az exemtől?

Figyelt kérdés

Már több mint fél éve szétmentünk, de nap, mint nap találkozunk, mert egy egyetemre járunk. Nagyon lezáratlanul lett vége, azt hitte megcsaltam, semmi beszélgetés nem volt, csak egy hirtelen összeveszés mindenféle kommunikáció nélkül.

Nem akarnék már vele összejönni, mert bár vonzónak találom külsőre, de sosem tudnék már megbízni benne, (ő valóban megcsalt előtte, de megbocsátottam neki) más az értékrendünk, mások a céljaink. Mégis annyira fáj ez a sok kimondatlan, belém fojtott gondolat, és csak arra lenne szükségem, hogy normálisan felnőtt ember módjára lezárjuk ezt. (Merthogy ő időnként azóta is flörtölni próbál velem, de beszélgetésről a szakításkor hallani sem akart.)

El akarom mondani a bennem lévő gondolatok, azt hogy mit köszönök neki, mit tanultam tőle, azt hogy sosem csaltam meg, és valójában mi is történt, és közösen kimondani, hogy hiába a köztünk levő szenvedély, nem működnénk jól együtt mint egy pár, és tiszta szívemből minden jót kívánni neki és elköszönni egymástól.

Egyszerűen szétszed az az érzés, hogy úgy érzem haragszik rám egy olyan dolog miatt ami meg sem történt, és hogy azt gondolja, hogy nem jelentett nekem semmit. Pedig mint ember, nagyon a szívemen viselem

2023. jan. 9. 00:06
 1/10 anonim ***** válasza:
68%
Normális igény lenne. A gond az hogy annyira terjed a youtube-on és mindenhol a gagyi pszichológia, amit teljesen laikusok vagy pancserek terjesztenek, hogy lassan minden normális igényt kiirtanak az emberekből, vagyis megmagyarázzák hogy nem így kell, így nem lehet, stb. Úgyhogy ne lepődj meg ha számára az a normális, ha se beszélgetés se semmi, mert valahonnan hallotta hogy elengedni és lezárni kell, aztán max spontán újraindítani, de kattogni tilos. Egyébként meg ha valakinek arra van igénye hogy abban a hitben legyen hogy őt megcsalták, akkor semmiféle magyarázatot nem fog 1 hétnél tovább magában igaznak vélni. Visszatér a lemezéhez.
2023. jan. 9. 00:53
 2/10 anonim ***** válasza:
70%
Hát nemtudom, én egyetlen egy exemel sem beszélek semmit, mivel le tudtam zárni magamban a dolgot. Nem haragszok senkire, nincs sértődés, remélem boldog az összes, követni se követem online őket, mert nem érdekel a mult.
2023. jan. 9. 07:00
 3/10 anonim ***** válasza:
82%
Én mindegyik exemmel tudok beszélgetni bàrmiről. Mit kell ezen görcsölni.
2023. jan. 9. 07:11
 4/10 A kérdező kommentje:
A kérdésről mit gondoltok? Ebben a szituációban szánalmas lenne? (Van barátnője is)
2023. jan. 9. 07:46
 5/10 anonim ***** válasza:

Igy direktbe égő lenne.

Eleve beszélgetnék vele a semmirol is apranként néha szúrnám csak be azt ami engem is erdekel hogy mit reagál rá, de gondolom ugyse érdekelné nem hatná meg.

Érzéketlenekkel másképp lehet beszelgetni.lazán csak.

2023. jan. 9. 07:51
 6/10 A kérdező kommentje:
Nem akarok vele a semmiről beszélgetni, nem vagyunk túl jóban. Ezt akarom megbeszélni és semmi több
2023. jan. 9. 08:20
 7/10 anonim ***** válasza:

Szerintem ez egy teljesen érthető igény. Van aki letudja zárni a dolgokat úgy magában, hogy 0 kommunikáció, de mások meg nem. Nekem se menne. Nagyon sokat tud könnyíteni az ember lelkén, lezárást adhat, más megvilágításba helyezi a dolgokat.

Szerintem ez az az eset, ahol ne érdekeljen más véleménye. Tedd, amit jónak érzel és ne foglalkozz vele ki mit gondol. Ha erre van szükséged, csináld. Érthető.

2023. jan. 9. 09:15
 8/10 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Attól félek, hogy így hogy már barátnője van, olyan tolakodó lenne, hogy mit akarok én még beszélni vele, illetve félek, hogy nevetségesnek tartana, hogy ő már reg túl van rajtam én meg még ilyeneken gondolkodom
2023. jan. 9. 09:46
 9/10 anonim ***** válasza:
47%
Esetleg leírhatnád a gondolataidat egy papírra, levélként, már az is sokat tud segíteni. Aztán utólag eldöntöd, hogy odaadod-e neki, de így, hogy van már új barátnője, lehet jobb helye van a levélnek a fiókodban (vagy akár jelképesen elégetheted a levelet lezárásként).
2023. jan. 9. 11:51
 10/10 anonim ***** válasza:
47%
Csak azért hogy elmondd neki nem csaltad meg, felesleges. Nem fogja megérteni, azt se tudja mi az hogy megcsalás, látod a sajátját észre sem vette. Ha buta, buta. Vagy az van hogy tényleg ennyire buta, vagy az van hogy direkt így akarja hinni, hogy továbbra is tárgyként kezelhesse a partnereit. Ha lesz párod, majd beijed hogy már nem vagy az övé talonban, lehet odáig fajul hogy még a nője is otthagyja, mert nem lesz az energiaszintje olyan magasan úgy. Így hogy nincs senkid és beszélni akarsz vele, emiatt ő energiához jut tőled, ez kell neki mert különben nem tudja megtartani a nőjét.
2023. jan. 9. 12:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!