Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Illik visszaküldeni/visszaadni a férfi személyes dolgait szakítás után?
Figyelt kérdés
Maradt nálam illóolaj, tisztálkodási szer, stb...ilyen apróságok2022. dec. 28. 00:23
11/14 anonim válasza:
Igen. Ha nő lenne, ez alapnak számítana.
12/14 anonim válasza:
Szerintem attól függ, hány db, milyen értékű, mennyi belőle a használt. Ha van 10 doboz bontatlan méregdrága samponja meg két üveg parfümje, azért illik mondani, hogy jöjjön érte vagy küldjön futárt (és erre megadni egy határidőt, meddig tegye meg, hogy ne használjon raktárként). Vagy ha valami olyan maradt nálam, aminek eszmei értéke van. De egy fél doboz nivea sampont és egy használt fogkefét simán csak kidobnék.
13/14 anonim válasza:
Igaz, én férfi vagyok, de nekem például alap, hogy az ő személyes dolgait (nem azokat, amiket mondjuk tőle kaptam ajándékba) visszajuttatom hozzá. Már ha igényt tart rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!