Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Megcsalt a barátnőm..?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsalt a barátnőm..?

Figyelt kérdés

20/F

Megcsalt a barátnőm három évig voltunk együtt... Tegnap tudtam meg nagyon rosszul vagyok valakinek valami tanács?

A szemem fénye volt nagyon szerettem.. most elveszetnek érzem magam azt sem tudom milyen évet írunk most? Hogyan leszek jobban?

2022. dec. 26. 11:48
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
86%
igyál egy kis szíverősítőt báttya
2022. dec. 26. 11:52
 2/11 anonim ***** válasza:
92%
Köszönd meg neki, hogy így alakult és megszabadulhattál egy gerinctelen embertől aki nem úgy szeret ahogy kellene. Tudom, hogy nagyon rossz érzés de hidd el túl jutsz rajta. Idő kérdése.
2022. dec. 26. 11:53
 3/11 anonim ***** válasza:
83%
Mi történt pontosan? Sajnálom.
2022. dec. 26. 11:59
 4/11 anonim ***** válasza:
15%

2 het mulva mar ugyis mas csajnak csapod majd a szelet

Minden pasi ever

2022. dec. 26. 12:07
 5/11 anonim ***** válasza:
20%
Ne bízz a nőkben
2022. dec. 26. 12:17
 6/11 anonim ***** válasza:
30%
2022 van jelenleg még. Amúgy meg verd teherbe a legjobb barinőjét, attól majd jobban leszel.
2022. dec. 26. 12:23
 7/11 anonim ***** válasza:
92%
Az idő segít, illetve a hobbik, munka, barátok. Ha nem edzel kezdj edzeni mert jót tesz belülről, persze ne most azonnal.
2022. dec. 26. 12:31
 8/11 anonim ***** válasza:
91%
A kérdésed nem értelmezhető. Ha van kedved, leírhatnád mi történt, segítünk ertelmezni.
2022. dec. 26. 12:37
 9/11 anonim ***** válasza:
75%

Mi az,amit megcsalasnak tekintesz?

20evesen meg az egesz elet elotted van. Sok embert meg kell ismerned ahhoz,h tudj merlegelni,mi a fontos escmi nem egy kapcsolatban. Hogy mit erdemes megcsalasnak tekinteni illetve megcsalasnal magadba is nezni,miert volt.

2022. dec. 26. 16:26
 10/11 anonim ***** válasza:
79%

Jobban nem leszel semmitől.

Inkább arra törekedhetsz, hogy ne legyél.rosszabbul. ez egy nehéz időszak lesz neked.

A lényeg az, hogy foglald el magad olyan dolgokkal, amik elterelik a figyelmed, és nem károsak.

Tehát alkohol, zabálás, tespedés, ilyesmiket kerüld mindenképp! Ne hagyd, hogy eluralkodjon rajtad a harag, acsalódottság, stb...

Tölts időt a barátaiddal, rokonaiddal, járj el edzeni, minden nap. Főzz magadnak egészséges ételeket, kezdj bele új dolgokba.

Tehát ez a sok felgyülemlett érzelem valahol le fog vezetődni. Jobb lenne, ha néhány súly emelgetésével történne ez, és nem a vodkásüveg borogatásával... remélem érted mire akarok utalni. Ne hagyd el magad, ez a lényeg. Érte már nem kell küzdened, csak magadért, ahjoz pedig építened kell magad.

2022. dec. 26. 23:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!