Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek erről a helyzetről?
Figyelt kérdés
Nekem több hónapnyi elhanyagoltság után most áll össze a kép. A párom sokat van távol, sokat vállal mellékest, pl buszsofőri állást és még ott a gyümölcsös,a vendéglátás mint főállás. Kértem sokszor, hogy töltsünk együtt több időt. Semmit nem tett ezért, sőt inkább többet vállalt, mondván ő senkinek nem tud nemet mondani. Most eljutottunk oda, hogy elmondta: szeret, de nem tudja akar-e velem élni a viselkedésem miatt ( szerettem volna vele lenni és sokszor ezt nem tudtam már szépen mondani). És bevallotta, hogy néhány hónapja beszélget vkivel az internetről csupán azért, hogy a sérelmeit elmondja, de nem érez semmit ő iránta. Ez fel is tünt a telefonszámlán, soha nem szokott több órát beszélni, a 2 perc már rekord nála. Most állt össze a kép. Rosszul esik mert régóta szerettem volna a problémákat megbeszélni, de velem nem tette meg. Ti mit tennétek a helyemben? Azonnal véget vetni a kapcsolatnak vagy kivárni hátha jóra fordul? Egyébként 12 éve vagyunk együtt. Én 46 éves nő vagyok, nincs gyerekünk.2022. dec. 20. 17:14
1/5 anonim válasza:
Elmérgezted a kapcsolatot. Te kajak átnézed még a telefon számláját is, hogy hány perc hívása van milyen irányba?? Hát nem csodálkozom, hogy ezt teszi veled.. Ehhez már nagyon bajosnak kell lenni, hogy ezt is leellenőrizd..
Na meg nem azért dolgozik ennyit, hogy megteremtse/ tudja tartani az eddigi életszínvonalatokat?? Ha meg nem dolgozna ennyit az lenne a bajod, hogy lusta.
2/5 A kérdező kommentje:
Nem nézem át a telefonszámláját. Én utalom mindkettőnkét és évente kb kétszer megnézem a számlát is nem csak észnélkül utalok. Nem azzal van gond, hogy sokat dolgozik, hanem azzal, hogy kb április óta egyetlen közös hétvégénk nem volt. Későn jön haza vagy nem is mert úton van. Szeretnék tartalmasabb életet a párommal, ez a bűnöm.
2022. dec. 20. 17:26
3/5 anonim válasza:
Akkor üljetek le egy este beszélgetni, hogy neked ez így nem jó. Mi nem fogjuk tudni megoldani ezt. Egy kapcsolat alapja a jó kommunikáció, ha ez sincs meg akkor alapból veszett fejsze a dolog.
1 voltam.
4/5 Noren1989 válasza:
Hàt figyelj, itt valami alap dolog nem passzol...
Én is javaslom a leülős beszêlgetést, de az alapoktól.
Màrha emberünknek lenne rà ideje....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!