Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Hogyan szerezzem vissza a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan szerezzem vissza a barátomat?

Figyelt kérdés
Csináltam egy nagy hülyeséget,amiért most bűnhödök.Nagyon megbántottam őt,de szerelmes vagyok belé és ő az igazi férfi számomra.Rosszul mondtam el neki,hogy nem érzem,hogy tőrödik velem és nem figyel rám.Emiatt megharagudott rám, és a szakításon gondolkozik,viszont nem akarom őt elengedni. Mit tegyek,hogy megbocsásson nekem? Hibáztam és rájöttem,hogy hülyeséget csináltam.

2022. dec. 14. 20:53
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
61%
Jó hát, ez is egy mondás. Ha még depis öngyilis is vagy, akkor tényleg jó, hogy megszabadul tőled:) ez csak poén, de ne legyél fatalista. Lehet túltolod. Ha mindig baszogtatod, akkor nem csoda, hogy kiakad. Utoljára én is ilyenért szakítottam, pont ugyanezt tolta, mint te. Hiába mondtam neki, hogy meg kell csinálnom a munkát, mert határidő van. Nem értette és azt hitte, hogy mással foglalkozom és vele nem akarok. Azóta remekül érzem magam nélküle.
2022. dec. 14. 21:08
 12/31 A kérdező kommentje:
De nem akarok nélküle lenni
2022. dec. 14. 21:09
 13/31 anonim ***** válasza:
33%
Hozzá kéne szokni, hogy nem csak te létezel. A túlságos nyomulás nagyon ellenszenves ám.
2022. dec. 14. 21:11
 14/31 anonim ***** válasza:
21%
Ezt érzelmi zsarolásnak hívják. Te elmondod, hog törődésre vágysz, ő meg erre otthagy, de ahelyett hogy hazamenne alszik a főldön. Nézi a vergődésed. Te meg kiszolgálod az igényeit és szépen könyörögsz, meg kínlódsz. Ezért én szépen felöltöznék, elmennék egy barátnőmhöz ( egy nőnek mindig van öri barija), a pasival meg közölném, hogy tiplizzen, ne a földön hemperegjen, mint a dedósok.
2022. dec. 14. 21:11
 15/31 anonim ***** válasza:
Ezt nem is olvastam. Akkor visszaszívom kérdező! A pasid hozzád illik. Jók vagytok együtt.
2022. dec. 14. 21:13
 16/31 anonim ***** válasza:
31%
Amúgy ha most ezt csinálja lennének még cifrább dolgok is később. Szedd össze magad. Ne könyörögj neki, mert azzal rontassz a helyzeten. Meg mi az, hogy rosszul mondtad el?? Ha most kevés a törődés, később még kevesebb lesz. Ez lenne életed férfija?😅
2022. dec. 14. 21:15
 17/31 A kérdező kommentje:
Idegösszeroppanásom van
2022. dec. 14. 21:15
 18/31 anonim ***** válasza:
Akkor doki kell!
2022. dec. 14. 21:16
 19/31 anonim ***** válasza:
Elmúlik nyugi.
2022. dec. 14. 21:17
 20/31 A kérdező kommentje:
Ő kell nem doki
2022. dec. 14. 21:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!