Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amikor az volt a bajom kapcsolatban hogy érzelmileg hanyagolt, akkor miért olyan érvekkel akar kibékülni hogy rámköltene?
Kapcsolatban hátam mögött társkeresőzött, engem nem ölelt, puszik sem voltak, semmiféle fizikai kontaktus sem, később olyanokat mondott úgysem kellenék senkinek, legyünk inkább szexkapcsolatban.
Sokat sírtam szenvedtem; szakítottam, lett másik barátom, amitől sokkot kapott. Ki akart békülni, tepert, sírt, lefogyott, megkért.
Erre meg olyanokat írkál kb havonta, hogy elvinne kirándulni szép helyekre, wellness, meg vásárolna nekem szép cuccokat mert szexi vagyok, bókolgat, udvarol.
Ez tényleg ennyire hülye majdnem 40 évesen, hogy szerinte engem vele a kirándulás meg ruhák érdekelnének, miközben a bajom a sorozatos aljassága volt, flörtök társker, érintésfóbiája, szexre valo degradálásom szexre, önbecsülésrombolás szeretethiány?
Bármikor ír, szinte rosszul leszek a sötétbuta üzeneteitől, vagy ha személyesen összefutunk, akkor rosszul vagyok attol hogy hazudik, ma is tagad mindent. Gázlángol is. Amiket elmindtam bajaim azokat letagadja. Ő nem társkerezett, nem szexkapcsolatot akart. Hazudik.
És van pofája ilyenekkel jönni hogy vásárolgat stb. Teljesen ignorálni a problémáim amiket okozott.
(Le van tiltva amugy de attól még kijelzi a telom a blokkolt üziket)
Azért jön ezzel, mert ezt tudja nyújtani. Amit te kérsz, azt továbbra se fogja megadni.
Érdekes, nekem nem jelzi ki a tiltott személyek üzeneteit. Iktasd ki a pasit az életedből teljesen, jobban jársz. Így sose fogsz túllépni rajta.
A gyűlöleten nem tudok túllépni.
Nekem simán kijelzi a tel, azt is ha olyan hív, aki tiltva van.(híváslistában benne van hogy hívott, és mellette blokkolt jelzés.-nem bejővő, kimenő, nem fogadott, hanem blokkolt hívás volt.)
Ez mondjuk idegesitő is, mert még a barátom is belém állhat ha átnézné kik vannak blokkolva, hogy ezek kik miért hívogatnak, honnan tudják a számom meg minden.
Sőt az előzmények (net)sem állitható úgy be, hogy kilépésnél törölje pedig van ilyen funkció, mégis manuálisan kell törölgetnem.
A messenger is "csudajó",hogy ott is simán megnézheti bárki a tiltáslistám is.
De továbbmegyek, ha már belementem ebbe. A
Gyk-n nem törölhetők az üzenetek, megválaszolt kérdések, és kérdéseim tömegesen. Egyszer törik csak fel mindent látnak azonnal. Vagy napokat tölthetnék azzal hog, mindent egyesével törlök.
Adatvédelem zéro mindenhol.
A smucigság is mondjuk kérdéseket vetne fel ugyan egy párkapcsolatban, az is volt amúgy a párkapcsolatban, annak ellenére hogy tele van. De ez volt a legutolsó bajom vele.
Meg smucig is lenne ha járnánk. A vásárlások wellnes csak kibéküléshez kéne neki nem másért.
Ha valaki arra vetemedik, hogy kutat utánad, mert nem bízik, mindazok ellenére amit valóban érzel és mutatsz iránta. A legkisseb jelét nem mutadot ennek a bizalmatlanságnak kiváltására, az szerintem mehet a kukába, az említett emberke után. Ha viszont van titkolni valód, meggondolandó, hogy Te is lehetsz akár a hunyó a történetben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!