Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakított velem, de nem hajlandó átállítani a kapcsolati státuszát Facebook-on?
Figyelt kérdés
Mondván hogy semmi közöm hozzá, nincs kint a nevem sem, aztán azon kezdett el gúnyolódni, hogy most biztos azt képzelem, hogy egyik napról a másikra lett új kapcsolata.2022. nov. 30. 17:33
22/24 anonim válasza:
#21 én eltudom képzelni, hogy a kérdező jött ide támogatni meg vállba veregetni magát egy másik fióokból
23/24 anonim válasza:
17
SEMMI köze hozzá. Ki a fsz érdekel a face? Ráadásul a neve sem szerepel kint, mint a párja.
A kapcsolati státuszt konkrét pár nélkül is be lehet állítani.
A fa$búk egy olyan hely, ahol a sok birka önként ad meg adatokat és azt hiszik, kötelező mindent, mintha a rendőrségen lennének.
24/24 anonim válasza:
Nekem rosszabb volt. Szakítottunk, majd fél év múlva lett valakim és még akkor is a közös képeink "villogtak" az exem profilján. Aztán 1 idő után tiltottam, de mástól még 2-3 év múlva is hallottam, hogy még mindig kint voltak a képeink. Na ez undorító volt tőle tényleg...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!