Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mivel tudom magam túl tenni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mivel tudom magam túl tenni rajta?

Figyelt kérdés

19 éves vagyok ő 18 és szét mentünk 3 év után.

Már az öngyilkosság is megfordult a fejemben 🤐

2022. nov. 24. 18:42
 1/5 anonim ***** válasza:
34%
Oké, hogy megfordult, az normális. De nem kell öngyilkosságba menekülni. :) Ha sikerül feldolgozni a szakítás utáni sokkot, és picit megpihensz, tisztábban fogod látni a világot, és észreveszed hogy a világ nem állt meg, és sok ember van körülötted, akit szerethetsz.
2022. nov. 24. 18:45
 2/5 anonim ***** válasza:
39%
Nem tudok tanácsot adni, az élet ilyen sz*r. A következőnek is vége lesz. Meghalni pedig mindenki egymaga hal meg, egyedül.
2022. nov. 24. 19:16
 3/5 anonim ***** válasza:

Elhiszem, hogy szenvedsz, de hidd el, hogy jön más személy, aki szeretni fog.

Amúgy meg senki nem érdemli meg, hogy miatta olyan gondolataid legyenek.

Ha továbbra is azon agyalsz, akkor menj el szakemberhez, aki segít neked.

Semmiképp ne légy egyedül sokat, inkább légy a szüleiddel, barátaiddal, sulival foglalkozz, hobbik, akár újak is lehetnek, vedd el a figyelmed róla. És meglatod idővel elmulik ez az érzés is :)

2022. nov. 24. 19:54
 4/5 anonim ***** válasza:
Tini szerelem. Mindenki túl esik rajta nem te vagy az egyedüli aki életében ilyesmitől szenved. Majd elmúlik.
2022. nov. 24. 19:54
 5/5 anonim ***** válasza:
Keress mast
2022. nov. 24. 20:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!