Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Éreztél màr úgy ,hogy az életed egy pontjàn rossz döntést hoztàl?
Lassan 2 éve szakìtottam a baràtnőmmel vagyis inkàbb szétvàlàs volt ùgymond beláttuk hogy jobb külön, viszont én nem tudom elengedni. Igazából azóta ìgy nincs senkim ,nem talàlom a helyemet
..1-1 alkalmi dolog volt de még mindig nagyon hiànyzik minden nap gondolok rá.Sajnos vagy nem sajnos, ő màr rég túllépett elviekben jó kapcsolatban van a jelenlegi pàrjàval. Néha ìr de csak kimérten. Mindig az jàr a fejemben hogy nagy hibàt vétettem és nem szabadott volna elengedni, viszont azzal vìgasztalom magamat hogy ha ő lett volna az igazi ez meg sem fordul a fejemben illetve ha el is jutunk egy ilyen pontra ő is megàlljt parancsol és nem megy el,de nem ìgy történt.A szìvem legméllyén kövezzetek meg de az van hogy újrakezdeném vele és soha nem csinàlnék ilyen hülyeséget h hagyom elmenni..Igaz ha valóban boldog akkor kevés esélyem van nàla..Valaki volt hasonló helyzetben ? Mennyi idő volt feldolgozni màsnak? Erre lennék kìvàncsi.. illetve esetleg van-e sikertörténet hogy reménykedtél kivàrtàl és felkerested és lehetett folytatni meg boldogság lett a vége..Titkon ebben reménykedem. Bicsi hogy hosszú lett egy kicsit...jah és igen lehet kàrogni hogy későbànat stb ezt tudom nagyon jól elkéstem de bìzok hàtha csoda történik..
Honnan veszed hogy rajtad mult csak a kapcsolat?
Lehet nem is akart már veled lenni, nem is szeretett.
2 éve volt, már rég túl kellene rajta lenned! Csak azért belé kapaszkodsz, mert azóta nem volt kapcsolatod.
Nem a múltba kellene nézni, hanem előre, elmúlt, felejtsd el, ha akkor sem működött most sem menne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!