Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Feloldott mindenhol ti értitek?
Sziasztok!
A volt barátom 33 én 29 éves vagyok. Auguaztus végén szakítottounk. Csúnyán váltunk el. Nos..én akkor azt hittem örökre vége úgy is álltam hozzá. Letiltott mindenhonnan ,de most pár napja feloldott,ráírtam hogy beszéljünk vagy tiltsuk le egymást és legyen vége de egyenlőre nem reagál,múltkor meg anyukámra írt rá hogy üres a lakás nélkülem . Mindig csinál valamit amivel elbizonytalanít h vége. Most ez mi ? Érti valaki?
Ennyi, egyedül érzi magát, és nehezen birkózik meg vele.
Ettől függetlenül erősnek kell lenni és kibírni, különben kényszermegoldások, megszokások, amik irányítani fogják az életeteket.
"Csúnyán váltunk el."
Ebből már nem lenne semmi jó.
Szerintem kár volt ráírnod.
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__szaki..
"Ő tiltott 1 hónapja engem ,én pitiztem neki,most meg ezt a részéről nem értem,ha arra ment ki hogy majd felhívom akkor el van tévedve."
"de most pár napja feloldott,ráírtam hogy beszéljünk"
Azért annyira nagyon nincs eltévedve....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!