Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megkérte a kezem. Miután szakítottam.mit kezdjek ezzel?
Nekem is volt exem, aki szakítás után megjelent az ajtóm előtt, hogy ő most megkéri a kezem.
Nekem nem is volt kérdés, hogy nemet mondok. Nyilván okkal szakítottam. Az én exem sem a nagy szerelemtől akart volna eljegyezni, hanem csak bökte a csőrét, hogy elhagytam, mert annyival jobb pasinak gondolta magát, mint amilyet én érdemlek - nyilván ez részben oka is volt a szakításunknak. Le akart foglalózni, vagy nem tudom :D Ha te a nárci hajlamai miatt szakítottál, akkor gyanítom a pasiban is hasonló motivációk működhetnek a lánykérés mögött, nem a mindent elsöprő szerelem.
Legalább nemet mondtál?
Okkal szakítottál! Nem véletlenül nem fog működni
Győzködd csak magad.
De házasodjatok meg csináljatok gyerekeket de legalább 3mat mert kedvezmény csak akkor jár
Aztán kiderül mi lesz
Először kezdje el a terápiát, aztán a valós szándékot és eredményt látva esetleg újragondolhatod.
De szerintem is NEM.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!