Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Azt mondta nem szerelmes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azt mondta nem szerelmes belém, aztán nem tudja, hogy helyesen döntött?

Figyelt kérdés

Tegnap szakítottunk, majdnem 4 hónapig voltunk együtt. Állítása szerint megpróbálta, de nem ment neki, hogy belém szeressen. Ami azért is furcsa mert 1 héttel ezelőtt még mondta, hogy szeret, féltékenykedett stb.

Én elfogadtam a döntését és ami nekem is furcsa, hogy nem vagyok szomorú miatta, megkönnyebbülést érzek, hogy vége a bizonytalanságnak, pedig szeretem. Az elmúlt 3 hétben nagyon elhanyagoltnak éreztem már magam mellette.

Aztán ma állítása szerint "véletlenül" felhívott. Pár mondatot beszéltünk üzenetben, kérdezte, hogy vagyok és meglepődött, hogy felszabadultabbnak érzem magam tegnap óta, mert azt hitte, hogy össze vagyok törve.. Ő állítólag furán érzi magát, rossz érzés volt, amikor elbúcsúztunk és, hogy azóta azon kattog, hogy helyesen döntött-e a szakítással kapcsolatban.

Ez egy pasinál mit jelent ilyenkor? Tényleg bánhatja valamennyire vagy csak azért írta, mert az egója nem bírja elviselni, hogy esetleg tényleg jól vagyok?

2022. szept. 21. 20:43
 1/3 anonim ***** válasza:
Egó és birtoklási vágy, ez az, ami motiválja. Hajtsd el a búsba, kérdező, sokkal jobb neked nélküle, szerintem ezt már te is tudod. Szóval tiltás mindenhonnan.
2022. szept. 21. 21:03
 2/3 anonim ***** válasza:
Persze, valamennyire bánthatja, rosszul érezheti magát, hogy megbántott valakit, vagy most már nincs mellette egy társ, hiányzik a szex, vagy az intimitás, vagy a beszélgetések, de ez nem feltétlenül rólad szól, illetve szerintem nem rólad szól, mert ha szerelmes lett volna beléd, nyilván nem szakít, hanem veled akar lenni "őrülten". 4 hónap még nem annyi idő, hogy elmúljon az erős kémia, ha volt. Szerintem csak ilyen bizonytalan jellem, hogy most rosszabb élethelyzetben van, és próbálkozik, hogy kerülhetne megint vmibe ahol jobban érzi magát, pl. veled talán még mindig jobb mint egyedül. Szerintem tedd magasabbra a lécet.
2022. szept. 21. 21:21
 3/3 anonim ***** válasza:
Ez nagyon kevés idő.. még haveri szinten is.
2022. szept. 22. 10:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!