Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmondjam, hogy valójában miért szakítok vele?
Nekem rosszabbul esne az az érzés, hogy úgymond lecserélnek valaki másra, de kinek mi.
Nagyon hasonló szituációban volt 3 hónappal ezelőtt. Pont 2 éves kapcsolatom volt, velem tervezett mindent, de nagyon kihűlt a kapcsoltunk. Lakótársként éltünk egymás mellett. Beleszerettem egy kollégámba, nem csaltam meg vele, de megölelni se bírtam mar. Szakítottam, megkönnyebbültem, életem legjobb döntése volt.
Nem mondtam el neki, hogy “van más”, pont azért, hogy minél kevesebb fájdalmat okozzak neki.
Szépen leültünk, elmondtam, hogy bennem mi zajlik, nagyon sajnáltam őt, összetört, de ő is megérdemli, hogy valaki teljes szívéből szeresse.
Tehat az én tanácsom az, hogy csak mondd el, hogy nem latod a közös jövőtöket, nem vagy már szerelmes belé.
Minél hamarabb szakíts és ha összejöttél a másikkal, egy darabig titkoljátok, mert a barátod gyűlölni fog ha megtudja hogy már akkor beleszerettél a másikba amikor még együtt voltatok!
Én a legdurvább árulásnak venném ha a barátnőm nem tudna "lojális" maradni a kapcsolatban!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!