Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Miért csinál valaki ilyet?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinál valaki ilyet?

Figyelt kérdés

Összejöttem egy biszex lánnyal, nálam jóval fiatalabb 19 évessel. Egy problémás-bántalmazó kapcsolatból jött ki és néhány hónapig marha jól éreztük magunkat, amikor is egyik pillanatról a másikra újra össze jött az exével és nekem napokig hazudott erről.

Viszonylag gyorsan rövidre zártam a kapcsolatunkat, de sajnos amíg együtt voltunk megmutattam neki egy pár számára új zenei stílust, amiket amúgy az exe és a baráti társasága nem szeret, de ő tudja, hogy én imádom. A múlt héten ezzel szemben éppen abba a buliba jöttek le ők is amiről tudják, hogy imádom és folyamatosan bámultak, követtek minket.

Ez volt a második eset az elmúlt két hétben.

Mi célja lehet ezzel?

2022. szept. 12. 10:04
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Kerüld el az ilyen embereket. Keress normális lányt.
2022. szept. 12. 10:24
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Zakkant a lány 😀
2022. szept. 12. 10:42
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Egyértelműen kattos. Normális ember szerinted visszamegy a bántalmazó exéhez?
2022. szept. 12. 10:46
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Biztos azt várja hogy majd lovagként beversz egyet az exének, és hösként megmented.
2022. szept. 12. 11:30
 5/6 A kérdező kommentje:
Természetesen minden lehetséges módon kerülöm, a bulikon és átnézek rajtuk, csak egy picit frusztráló a dolog.
2022. szept. 12. 15:56
 6/6 anonim ***** válasza:
Ennyi évesen még sokan nem is biztosak a saját szaxuális orientáltságukban, még ha azt is állítják magukról. Áltatni a másikat meg játszmázni hazugságokkal viszont egyértelműen redflag. Kerüld!
2022. szept. 12. 16:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!