Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, ha a barátnömmel elvesztettem a barátaimat?
Csak hogy tisztázva legyen, csak az egyetemen lévö barátaimról van szó.
Amikor egyetemre kerültünk, egy jó ideig barátok voltunk csak a lánnyal, ergo együtt építettük ki a baráti társaságunkat.
Késöbb összejöttünk, majd egy szép év után szakítottunk.
Nyílván az összes barátunk vele tartott, ez nem lepett meg, föleg lányokból állt a társaság.
A már exem próbál kicsit bevonni engem, hogy a szakítás miatt ne távolodjak el tölük, de nekem fájdalmas látni öt, vele lenni, de emellett egyedül ülni az összes órán is eléggé melankolikus. Föleg úgy, hogy a társaság egy órán ül velem, csak épp az exemmel.
Abban reménykedem, hogy egy kis idö múlva gyülnek majd körém is emberek, bár nem valószínü, nem vagyok az a nagyon nyitok mindenki felé típus, még akkor sem ha szükségem van rá.
Tudom, hogy most nagyon ilyen csököttnek tünhetek, de tényleg belsö viszályaim vannak ezzel kapcsolatban, alapjáraton boldog vagyok, de nagyon azt érzem, hogy elcsesztem a dolgokat, nem kellett volna elhanyagolni a többi potenciális barátjelöltet az elején, csak azért, hogy az exemmel építsek ki egy társaságot, az én hülyeségem volt, de szeretnék minél jobb helyzetbe kerülni a következö idöszakban.
Elöre is köszi a válaszokat!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!