Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Melyik csoportba tartozok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik csoportba tartozok?

Figyelt kérdés
Szakítás után....
2022. aug. 12. 08:12
A kérdező szavazást indított:
Szakítás után azonnal nekiállok keresni új partnert
Először lezárom magamban az előző kapcsolatomat és csak utána állok neki keresni új partnert
29 szavazat
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Honnan tudnánk, hogy te hova tartozol?
2022. aug. 12. 08:14
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

A legnagyobb kibaszás magaddal, az exeddel és az új pároddal szemben is, ha egyből lesz új kapcsolatod. Oké, ha az exed szemét volt, annak te örülsz, ha ő látja, hogy új párod van és neki ez rossz, de egy ártatlan embert versz át, hiszen nem vagy még túl az előzőn és neked ő csak azért kell, hogy lefoglaljon, meg ne érezd magad iszonyat szarul, de ha esetleg nem szeretsz bele, akkor lehet, hogy évekre megnyomorítod az önbecsülését. És neked sem jó, mert nem tudsz olyan felszabadultan boldog lenni, nem volt gyászidőszak, tehát jóval tovább lesz ennek vége, mert ha nem is egyből, de később kibukik belőled.

Én általában 2 évig szingli voltam mindig egy szakítás után.

2022. aug. 12. 08:19
 3/5 A kérdező kommentje:

Ohh basszus a telefonom átírta a kérdést. Itt rátok vagyok kíváncsi nem magamra. Tehát

Melyik csoportba tartoztok?

2022. aug. 12. 08:34
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ez nagyban függ a szakitás módjától.

Hisz ha együtt vagyok évek óta valakivel, szerelmes vagyok, majd egyik napról a másikra mégis elhagynak..nem ugyanaz mintha mindketten beleununk a kapcsolatba, elhidegülünk, így élünk még x hónapig mire végre kimondjuk hogy legyen vége.

Szerintem az utóbbi esetnél hamarabb menne az ismerkedés mint az első esetnél.

2022. aug. 12. 08:40
 5/5 anonim ***** válasza:
0%
Milyen csoportokból lehet választani?
2022. aug. 12. 10:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!