Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítás után ti kikövettétek a volt párotokat Straván?
Nem.
1. Eleve ez a tiltás/törlés annyira pitiáner dolog...16 év és 80 IQ felett senkinek nem fordul meg ez az opció a fejében - hacsak a másik fél nem kirívóan erőszakos, tolakodó, zaklat. Soha egyetlen közösségi felületen sem tiltottam le egyik volt párom sem.
2. Egy Strava-féle platformon különösen nem látom létjogosultságát. Mi adna rá okot? Töltöd fel az új barátoddal a közös edzéseket, az ex pedig folyamatosan tolja a vicceskedő/sértődött/gyalázkodó hozzászólásokat? Vagy a saját edzései során, pl. annak címével vagy leírásával üzen, mint valami tinédzser? Ha nem is lehetetlen, de életszerűtlen.
3. A legutóbbi exem volt Strava-felhasználó. Sportszakmailag is figyelésre érdemesek az edzései, ha ismeretlenként bukkannék rá az oldalára, valószínűleg akkor is követném, így ez sem indokolja a követés visszavonását.
Nem értem, miért lenne gyerekes kikövetni valakit. Én pl sajnos hajlamos vagyok nézegetni a profilját, olvasgatni a régi szerelmes üzeneteket, emiatt sokkal később lépek tovább. Úgyhogy nekem bevált az, hogy törlöm az üzeneteket, közös képeket, kikövetem őket. Az a rossz, amikor a barátai, családtagjai tesznek ki róla képet, na az olyankor megint feltépi a sebeket és őket is kikövetem. Amikor meg lezárom, akkor már nem is érdekel, nem fontos, hogy a feedemben benne legyenek a posztjai, így nem követem vissza őket.
A tiltás meg velem egyszer történt meg. Az exem megcsalt, na de nem csak úgy lefeküdt valakivel, hanem az elejétől a végéig szexelt a volt barátnőjével, aztán ki is beszéltek, hogy milyen nyomorult vagyok és bánja, hogy összejött velem. Úgyhogy igen ő le van tiltva, mert nem akarok még évekkel később se semmilyen kapcsolatot létesíteni vele, nem akarok még egy fényképet se látni róla. A többi exem továbbra is az ismerőseim között van. Illetve van egy srác, aki nem, mert vele kb 3 hetet jártam és én néha szoktam törölgetni fölösleges ismerősöket, akkor őt is töröltem, mert abszolút nem számít nekem.
#7:
Ez egy egészséges hozzá állás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!