Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki a párjához állt a legközelebb, ti hogy éltétek meg a szakítást és mi segített enyhíteni az üresség érzését?
A kapcsolatom alatt szinte mindenkitől eltávolodtam és a párom volt az egyetlen, akihez közelebb álltam. Ez most a szakítás környékén tudatosult bennem jobban. Sok ismerős, sok haver, de ennyi, semmi igazi, semmi közelebbi kapcsolat. Hirtelen elfogott az üresség. Eddig nem tűnt fel ennyire, mivel ott volt mellettem a párom és kevésbé foglalkoztam azzal, hogy nincsenek barátaim, most viszont rám törtek ezek az érzések, elég kilátástalannak érzem. Nincs annál rosszabb, mint a felszínes beszélgetések és felszínes ismeretségek.
Aki volt már hasonló helyzetben mi segített enyhíteni ezt az ürességet? Tudom, hogy elmúlik majd egyszer, de addig is rossz érzés.
Esténként sorozatokat néztem
Főztem sütöttem
elmentem egyedül bicikli túrákra
többet edzettem otthon
és több kevesebb sikerrel elkezdtem ismerkedni, mivel barátok nem igazán vannak, azaz már eléggé messze és rokonokban sem bővelkedem így leginkább maradt a net
Mi nem szakítottunk, meghalt. Hetekig a lakásból sem mentem ki, állandóan bőgtem. Valószínűleg nevetséges, de a cicánk tartott életben. Csak az idő segített.
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!