Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Tegnap szakított velem a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tegnap szakított velem a párom szerintetek ez most mi?

Figyelt kérdés
Sziasztok. 1 éve élünk együtt a párommal és 2 napja összekaptunk. Az előzménye az volt hogy mielőtt megismert rengeteg időt töltött számítógépes játékokkal, rc autókkal, haverokkal. Amióta együtt élünk kevesebb ideje van rá. Anyukájánál élünk mert nem akart elköltözni innen soha. Pár napja közölte hogy neki szüksége van heti 2 órára számítógépes játékokra. Majd mindennap gépezik, nyomkodja a telefonját kb másfél órákat nem is értettem. Majd a fejemhez vágta hogy miattam nincs ideje semmire. 2 napja hazajött közeledtem felé szexuálisan mire bunkón visszautasított hogy pihenne hagyjam békén kiment inkább szerelni és azt mondta nem lesz szex mert így viselkedem. Nekem rosszul esett vitáztunk mert szerinte nekem mindig kell(heti 2-3kellene). Ő soha nem kezdeményez, én szoktam. Az lett a vége hogy én mindig vitázom elege van és szakítsunk. Kérdeztem tőle komolyan gondolja-e azt mondta igen. Szerintetek?
2022. júl. 14. 19:18
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
100%
Mivel szakított veled, nincs mit megbeszélni. Ennél szerintem sokkal jobbat találsz, még neked kell szexért kuncsorogni? Hagyd a francba, élvezze a virtuális életét.
2022. júl. 14. 21:27
 22/25 anonim ***** válasza:
100%

De mit sírsz egy ilyen után.

Ennyi idősen ott laktok az anyjánál. Inkább játszik, meg se dug rendesen.

Hagyd a csudába.

2022. júl. 14. 22:06
 23/25 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon elbeszéltek egymás mellett és ezt érzem amit írsz is hogy egymás mellett vagytok nem együtt. Nem harmónikus mert amúgy össze lehetne hozni azt is hogy neki is jó legyen meg neked is de gondolom nehéz le kommunikálni. Viszont ez így nem lesz jó a későbbiekben mert már nem néz rád férfiként. 2 dolgot tehetsz leülsz vele beszélni hogy téged ez zavar és változtassatok vagy hagyd el és találj olyat akivel működik.

40 éves mama otthonba csak kockulni biztos jó ez neked?

2022. júl. 15. 13:07
 24/25 anonim ***** válasza:
Szakított, és te még mindig ott vagy? Én a helyedben nem várnám meg, amíg csúnyán kirak.
2022. júl. 17. 11:09
 25/25 anonim ***** válasza:
Vegul mi lett?
2022. júl. 23. 06:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!