Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szemétség harmadjára szó nélkül faképnél hagyni egy nőt?
Figyelt kérdés
Első két alkalommal normal kapcsolat volt. De mindkétszer otthagytam,mikor éreztem nem fér bele az életembe. Sajnos szó nélkül. Ennek ellenére még harmadjára is visszafogadott, pedig akkor csak szexkapcsolatkent kezdtük,de ez elkezdett megint normal párkapcsolatba átmenni..együtt mentünk kirándulni barátokkal, szüleim újra tudták, hogy a régi nő újra az életemben van..aztán valahogy meghulyultem. Elkezdtem más nők után vagyni, elkezdtem kifogásokat keresni, hogy azt a heti 1 találkozást is kihagyjam. A nő sokszor próbálta megbeszélni velem szóban ,írásban ,de én sose voltam rá hajlando,hogy elküldjem.. Úgy ért véget,hogy szeretett volna találkozni, kérdezte,hogy belefer- e az életembe, és én nem válaszoltam az üzenetére. Immár két és fél hete. Eltűntem megint. Néha eszembejut, hogy ez gec..ideg,mikor kerte tőlem,hogy bármi van, harmadjára ne tűnjek el szó nélkül,hanem mondjam el, hogy mi a baj. Mi a véleményetek?2022. júl. 3. 16:30
1/28 anonim válasza:
Szemétség, de láthatóan neki ez kell. A zsák meg a foltja vagytok. Egyébként ez tök jó, mert amíg egymással vagytok, az értelmesebb emberek nem kapnak belőletek.
2/28 anonim válasza:
Egy gerinctelen sz*r alak vagy.
Miért nem lehet megmondani, ha már nem akarsz semmit?
Te teremtés koronája.
3/28 A kérdező kommentje:
2: igaz :(
2022. júl. 3. 16:34
4/28 anonim válasza:
"De mindkétszer otthagytam,mikor éreztem nem fér bele az életembe. Sajnos szó nélkül."
Ezek szerint belátod, hogy hiba volt, akkor miért teszed meg újra? Hívd fel, és zárd le normálisan, ennyit minimum megérdemel.
5/28 anonim válasza:
#4 Ez az ostoba emberek ismérve. Csinál egy faxszágot, be is látja, de mégis újra és újra megcsinálja. Az ilyeneket szarba se nézem.
6/28 A kérdező kommentje:
Nincs pofám hozzá
2022. júl. 3. 16:43
7/28 anonim válasza:
#4: Valószínűleg azért teszi meg, mert megteheti. Megkap az illetőtől dolgokat, de azért annyira nem kell neki, hogy korrekt legyen vele.
8/28 anonim válasza:
Igen, szemétség, de te nem bánod, így eteted az egódat.
9/28 anonim válasza:
6-os Miért nincs? Az a lány nagyon szerethet, ha ennyiszer visszafogadott.
Egy üzenet a minimum, még akkor is, ha személyesen kellene, összeszeded a gondolataid, leírod pár mondatban, és úgy, hogy ne sértsd meg, de írd le az érzéseid, hogy neked ez miért nem.
Lehet, hogy még 10-20-30 emberrel szakítasz. Neked hogy esne fordított esetben?
10/28 A kérdező kommentje:
Már eltelt majdnem 3 hét, úgyis tudja, hogy voltam olyan ge..ci és ismét eltűntem egy szó nélkül, hiába kérte külön,hogy ezúttal ilyet ne csináljak..úgy tűnik, ilyen szemet vagyok a nőkkel
2022. júl. 3. 17:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!