Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Elment az esze azért szakított...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elment az esze azért szakított velem mert nem voltam hajlandó közös képet kirakni a Facebookra?

Figyelt kérdés
azzal jött hogy biztos szégyellem és akkor nincs értelme ezt folytatnunk
2022. máj. 11. 21:25
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
26%
Szerintem beszélj vele
2022. máj. 11. 21:28
 2/25 anonim ***** válasza:
76%

Neked sincs több eszed, ha inkább szakítasz, de akkor se vállalod fel fb-on.

Gondolom, nem csak ott nem.

2022. máj. 11. 21:29
 3/25 A kérdező kommentje:
próbáltam neki megmagyarázni, de azt mondta ha nem vállalom fel a nyilvánosság előtt hogy egy pár vagyunk akkor szégyellem és bezzeg a barátaimmal raktam ki közös képet akkor vele miért nem
2022. máj. 11. 21:30
 4/25 anonim ***** válasza:
63%
Aki az interneten éli az életét az elég gáz hogy azt nézi kinek mi tetszik benne
2022. máj. 11. 21:31
 5/25 A kérdező kommentje:
kettes én nem teregetem ki a magánéletem, párkapcsolataimat a facebookra, nem arra használom
2022. máj. 11. 21:32
 6/25 anonim ***** válasza:
91%
Az mindig gyanús, ha valaki amúgy aktív a neten, de pont a párját nem említi, nincs közös kép, nincs kint névvel. Annak 99% az az oka, hogy online társkeresőzik.
2022. máj. 11. 21:33
 7/25 A kérdező kommentje:
négyes, azt mondta ez a mai világban alapnak kell lennie hogy rakunk ki közös képet, olyan mintha nem mennék vele végig kézenfogva az utcán
2022. máj. 11. 21:34
 8/25 A kérdező kommentje:
igazából akkor borult ki a bili, mikor rakott ki a falára kettőnkről közös képet, megjelölt rajta és meg akarta osztani a falamon és én nem engedélyeztem hogy az én falamon is megjelenjen. ugyanis nem tartom az ilyen kitárulkozást helyesnek
2022. máj. 11. 21:35
 9/25 anonim ***** válasza:
12%
Szerintem kicsit fogyatékos felfogás akkor baszasa magát a Facebookal
2022. máj. 11. 21:36
 10/25 anonim ***** válasza:
89%

Nem ment el. Most jött meg neki.

Volt ilyenben részem, hogy egy exem nem engedte, hogy bármilyen fényképet is kirakjak róla az én fb oldalamra vagy akárcsak megjelöljem, hogy velem volt. Azzal magyarázta, hogy nem a face-n él. Aztán az ő telefonos szakításakor kiderült, hogy azért mert társkeresőzött folyamatosan mellettem. Az új csajával, akire lecserélt, azonnal közös profilképet állított be a csaj megjelölésével. Nem fájt volna ennyire, ha én szakítok és észreveszem a jeleket, hogy csak átmenetinek tekint és nem vállal fel.

Ha ezek után sem vállalod, hogy felrakjon közös képet veled, akkor felesleges veled nyüglődnie, mert joggal hiheti, hogy szégyenled és nem vállalod fel. 40N

2022. máj. 11. 21:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!