Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elment az esze azért szakított velem mert nem voltam hajlandó közös képet kirakni a Facebookra?
Neked sincs több eszed, ha inkább szakítasz, de akkor se vállalod fel fb-on.
Gondolom, nem csak ott nem.
Nem ment el. Most jött meg neki.
Volt ilyenben részem, hogy egy exem nem engedte, hogy bármilyen fényképet is kirakjak róla az én fb oldalamra vagy akárcsak megjelöljem, hogy velem volt. Azzal magyarázta, hogy nem a face-n él. Aztán az ő telefonos szakításakor kiderült, hogy azért mert társkeresőzött folyamatosan mellettem. Az új csajával, akire lecserélt, azonnal közös profilképet állított be a csaj megjelölésével. Nem fájt volna ennyire, ha én szakítok és észreveszem a jeleket, hogy csak átmenetinek tekint és nem vállal fel.
Ha ezek után sem vállalod, hogy felrakjon közös képet veled, akkor felesleges veled nyüglődnie, mert joggal hiheti, hogy szégyenled és nem vállalod fel. 40N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!