Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hazudik nekem még mindig?
2 hónapja szakított velem (nő) a párom(FFI). Barátságot akart, de én nem mentem bele mert szerettem. Lassan kezdem feldolgozni.
Nem keresem. Ő néhány hetente, hogy vagyunk..stb. De! Sajnáltatja magát hogy beteg, meg milyen rossz történik vele. Nekem ezt adja elő. Hogy mennyi sokat dolgozik. Orvoshoz megy, ilyenek.
Nos. Nem is dolgozott aznap mikor mondta. Orvoshoz sem ment pl,akkor amikor nekem beadta, biztos forrásból tudom.
Más emberekkel, nőkkel vihoraszik. nekem csak sajnáltatja magát. Ami nem is igaz...És hazudik.
A kapcsolatunk alatt is nagyon sokat. Ês most is! De miért? Mi értelme így viselkedni?
Mi a célja ezzel?
Teljesen hülyének néz. Ennyit érdemlek csak?
Paraszt dolgot tudod csak írni rá - ahogy mondani szokták, hülyének néz, mert hagyod. Ha ennyire biztos források ezek (mondjuk megnézném azt is kik és hogyan szolgáltatják ezeket, plusz te hogyan kaparsz értük), akkor nem kell beszélni vele többet.
2 hónapja szakított, vége van már rég. Amúgy se kéne nagyon tartani vele a kapcsolatot, főleg nem puffogni a hülyeségei miatt.
Nem figyeltetem. De mondták, hogy itt még itt látták.Nem kaparok senki után, csak akik mondták tudják róla hogy nem őszinte.
A párkapcsolat alatt is sokat hazudott. De most miért kell még mindig??? Semmi közünk egymáshoz.
Én sosem keresem.
Gondolom "sajnálat szexre" vágyik.
Mennyi idősek vagytok?
4
Attól hogy nem ajánlkoztál még lehet hogy rájött hogy kanos, és gondolta hogy bepróbálkozik.
6
Lehet hogy mégis jobb vagy legalábbis szexben azoktól akiket pillanat alatt talál.
Személyesen mondta ezeket. Én sosem keresem.
Olyan mint egy kisgyerek. Több figyelmet szeretne, így eljátsza mennyire rossz neki, vagy nem értem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!