Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha együtt éltem egy férfival több éven keresztül és nyert a lottón, majd utána szakítani akar velem, akkor kaphatok ebből a nyereményből én is?
4 évet éltem vele.28 éves vagyok, pasi 40.Mindketten dolgozunk.Csak itt laktam nála, de nem voltunk hivatalosan élettársak.
Mindig lottózott, többször volt neki 5 és 6 lottón 4-es és 5-ös találata.
pár hónapja a skandinávon telibetalálta.
Utána megváltozott, folyton veszekedtünk.Majd mikor megkapta a lovét közölte hogy szakít velem, költözzek el.
Ez így teljesen normális?
kirakhat csak így,ennyivel?
Tegyük hozzá: 4 év egyoldalú szerelem.
Felejtős, offos a csávó. Sajnálom, ami történt veled, de adj hálát, hogy nem szültél neki gyereket és költözz el minél gyorsabban.
Volt szerelem.Előtte sokat jártunk sétálgatni, fagyizni, mindig beszélgettünk.
Utána változott meg.Tényleg csak ennyivel kirakhat?Semmire nincs jogom?
El ne higgyétek már. Ez ugyanaz a troll, aki pár hónapja kitalálta, hogy mi az, hogy az élettársa szakított vele és kiszúrta a szemét egy kocsival meg 10millióval, miközben tele van pénzzel, neki meg nincs lakása...
Szép mese volt, de találj ki jobbat.
Ja, és válts stílust. Túl felismerhető vagy 😉
16-os!
Pár napja vagyok az oldalon, első kérdésem ebben a kategóriában.
Elkeseredettségemben regisztráltam, hátha itt kapok valami jótanácsot.
Igen, joga van kirakni.
Nem szép dolog tőle, de jogilag megteheti.
Te írtad: csak ott laktál nála.
Ezután meg nem nála fogsz lakni.
Mégis mit szeretnél, hogy vegyen neked egy lakást? Jogod a saját cuccaidhoz van, a pénzével, lakásával ő rendelkezik.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!