Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek, mit csinálnátok, ha bűntényt követne el a párotok? Szakítanátok?
13, azzal adott személyeket károsítasz, valós személyeket. Egyébként, hidd el, ha azon múlna, hogy eszik-e a gyerek, hogy elmegyek-e lopni, nem lenne kérdés. De, amíg annyi a kérdés, hogy n, vagy n+x pénz folyik be és mindkettő elég az önfenntartáshoz, addig a más valós személyek megkárosítása nem lehet opció. Én így gondolom. Más meg máshogy. Az meg már az oviban se hatott meg, hogy én különb lehetek attól erkölcsileg, ha nem csinálom ugyanazt a rosszaságot, amit a többiek. Amíg az erkölcsi felsőbbrendűség az egyetlen dolog, ami elválaszt egy bűntettől és a másik oldalon van valami lényegesen fontosabb a számomra, addig bizony nem hat meg, ha olyan leszek, mint mások. Mert ez sajnos egy verseny, amiben az él túl, aki ügyesen játszik, nem az, akinek pontosabb az erkölcsi iránytűje. Szomorú, de tény.
Szóval, amíg az élni és élni hagyni elv működik, addig nem zavar a fehérgalléros bűnözés.
Ami a kérdezőt illeti, soha nem venném el ok nélkül senki életét. Se emberét, se állatét. Szerintem beteg elme, akinek az élet nem szent. Az egyetlen helyzet, mikor ezt felül lehet írni, ha a másik az életedre tör, de az önvédelem nem bűncselekmény.
A gyilkos párosok általában idővel lebuknak, nagyon ritka az a sorozatgyilkos, aki hosszú ideig képes fű alatt maradni, főleg a mai világban. Szóval, az ilyen pároknak még a filmben se szokott "boldogan éltek amíg meg nem" vége lenni, vagy hamar jön el a "meg nem haltak" lásd Bonnie és Clyde.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!