Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek valamikor egyszer visszatalal hozzánk?
2 évig voltunk együtt.
Terhes lettem elég hamar de megtartottuk, gondoltuk feltudunk készülni rá 8 hónap alatt.
Én igen anyaként ő viszont nem sajnos apakent.
Ugyanúgy eljart haverozni (ivaszattal), hovbijanak élt mintha nem is lett volna.
Volt tejfakasztó is (5 napos volt a Lányunk) amiről másnap délután 4kor ért haza hozzánk.
Stb stb...
Nem nőtt fel a feladathoz sajnos 29 évesen így 10 hónap után 3 hete végleg elengedtem.
Eddig bírtam. Sokszor mintha 2 gyerekem lett volna...
Az a kérdésem hogy ha vajon egyszer kieli magát, vajon visszatalal hozzánk?jó a kapcsolatunk azóta is. Sokszor írja hogy hianyzunk neki, detettekbe ez nem mutatkozik meg azóta csak 4x volt nálunk a fia miatt 3 hét alatt.
Amikor itt van felém nem sok érdeklődést mutat csak amikor már elmegy írja messangeren hogy de jó volt látni meg mindig szeretni fog. Személyesen semmi.
Bízom benne ha kielei magát pár év alatt visszatalal hozzám mert nagyon szeretem de Apakent jelenleg osszekoltozve csak hatraltatott.
Persze azóta is visszahallom hogy mindennap haverozik, erre megy arra megy... Élvezi az egyedülléet. Végül is, azért engedtem el hogy menjen csak, csinálja ezt.
Mit gondoltok?
Van erre esély?
Persze, vissza fog találni, amikor majd nem lesz pénze, és szeretne egy biztos pontot az életében.
Az más kérdés, hogy neked ez jó lenne?
Hát neki mindig is volt pénze és mindig is lesz.
Olyat tettek alá gyerekkórhazba illetve vállalkozása van aki kb kizart hogy tönkremenne.
Szóval a pénz nálam nem motiválja.
Jaj, ne már!
Ennyire alacsony az önbecsülésed, hogy egy apának nem nevezhető hímre vársz éveket, akinek nem kellett a saját családja?
Persze, hogy megtartotta a gyereket, neki ez semmi kockázattal nem jár. A gyerek megvan, viszi tovább a génjeit, te meg majd felneveled. Ő éli világát, haverok, buli, fanta. Ha mákod van, kapsz gyerektartást.
Te meg gondolom úgy tartottad meg, hogy akkor is fel tudod nevelni, ha az apja lelép.
Szereted, szereted...és mire volt elég? Majd rájössz, hogy igazából semmit nem érsz vele.
Most rendezkedj be arra, hogy ti ketten maradtok, és igazítsd így az életed. Lépj tovább! Hidd el, hogy ő nem megy vissza, inkább keres másik nőt. Nagy eséllyel azt is teherbeejti, aztán meggondolja magát, és kicsi gyerekkel együtt otthagyja. Az ilyen sose változik. Ha veletek akarna lenni, akkor veletek marad, el se megy. Minél előbb elfogadod a száraz tényeket, annál könnyebben lépsz tovább.
Igaz én küldtem el ő nem akart menni. Nehezen lett vége és nehezen pakolt össze.
Nem örömmel ezt ne így képzeld el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!