Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt a viselkedést mire is véljem?
Február végén a párom kidobott mint egy kismacskát.Azt mondta látni se akar többet.Előzmény:Teljesen kiszolgáltam,türtem mindent,ennek ellenére le lettem alázva,szeretetet nem kaptam,csak mikor kedve volt akkor voltunk együtt.
Azóta amikor ideje van ,eljön megvacsorázik,mondta legyen barátság ,más nem.Nem tudom mire vélni a viselkedését.Mintha csak örült volna ,hogy vége,viszont talán a lelkiismerete ,ha van neki az furdalja.Engem megviselt a szakitas.Alvászavaraim vannak és egyebek.Emiatt szokott érdeklődni is.Rendesen utálom ezt a helyzetet,ha csak sajnálat,akkor nem kell az sem,igyis megalázott,nehezen lehet feldolgozni.Lehet neki már másik nő is van,sosem árult el semmit régen sem.
Mi nincs így? Az első figyelmeztető jelek után is folytattad a kiszolgálását. Neked kellett volna kidobnod a kihasználós farkat, nem megvárni, amíg ő basz ki.
Nagyon nagy bajok vannak nálad, ha ennyire lemész pincsibe egy kan miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!