Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Ex barátnőmnek írtam is,meg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ex barátnőmnek írtam is,meg hívtam a személyes cuccaim miatt,hogy hát kellene,de nem jó neki az időzítés,és terel is más témára. Ezt most miért teszi?

Figyelt kérdés

Szakított februárban még(ok nélkül az igaz).

Megbeszéltük normálisan vissza adjuk egymás személyes dolgait,ő még az nap kérte,mondtam is viszem természetesen,nah hát már onnan szinte folyamat le fújja,másik idő pontot se jelez én heti szinten elő hozom,teljesen más témákról kérdezget,pl hobbiról,vagy tetkómmal miujság,meg elmondja ,hogy neki a hangulata nem igen jó,ingázik,ne akarjak bele látni mi zajlik benne röhögjek inkább,ne gondolkodjak...vagy épp az otthoni dolgokat meséli.Tudtommal pedig van is már neki kis fiatal barátja,szóval gondolom "ragyognia" kéne

2022. ápr. 3. 17:52
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Nyilván nem ok nélkül szakított!

Miért állsz le vele beszélgetni? Nem írtad, hogy mik ezek a dolgok, de ha nem fontosak, akkor mondj le róluk, vagy menj oda, csöngess be, és kérd el tőle személyesen.

2022. ápr. 3. 18:03
 2/5 anonim ***** válasza:
Terel. Szerintem kidobta a cuccaidat, csak nem meri elmondani.
2022. ápr. 3. 18:18
 3/5 A kérdező kommentje:

Nem,nem dobta ki,még ő is elő hozta témába ezt a cucc dolgot par napja,én ma szóltam neki.Egy dolog fontos,a többi pár ruha csak.

Szakításra am aztmondta vagy kérdezte szó szerint: nem tudja miért tette,miért is van ez?Ne keressek hibát magamba,ink nevessek ezen.

2022. ápr. 3. 18:30
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
A helyedben bekeményítenék. "Otthon vagy? Akkor indulok."
2022. ápr. 3. 18:38
 5/5 A kérdező kommentje:

4# igen most már ez lesz.Folyamat bele kezd egy magyarázkodásba,hogy ne gondoljam ő neki jobb a hangulata meg mitudom én miket hord össze.

1# kis városban dolgozom tömeg közlekedésben,és ha van kis pihenő akkor kb tudja is merre megyek mikor,és akkor néha megtalál...

Tudja hogy el ba...a,mert már ez a 2.esélye volt,és most egy dolgozó embert célokkal, gyakorlatilag egy iskolásra váltotta. Fiatal én ezt meg értem,de mindenre nincs elnézés állandóan

2022. ápr. 4. 04:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!