Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Erről mit gondoltok? Az exem dobott 6hete de? Bővebben lent.
Szoval lassan 8 hete nem talalkozott velem. De messengerről nem tiltott.
Es most azt irta egyedűl akar lenni de kesőbb vissza vesz. De miert normalis az valakit hetekre honapokra magara hagynak? Azt mondta szerinte az es en vagyok kapcsolatfüggő. Messengeren is napi 2mondatot irt miota szakitott. Es az volt a valasz hogy akkor jobb ha mas lannyal ismerkedik minthogy egyedűl van. Mit gondoltok erről?
En 24 vagyok ő 27
Két szóval: Talonban tart.
Ugyebár megtörtént a szakítás, és ő úgy van vele, hogy akkor elindulhat keresgélni.
Igen ám, de ha mégsem találna számára megfelelő partnert, akkor majd "megesik rajtad a szíve", és visszamegy hozzád... :,D
"Es most azt irta egyedűl akar lenni de kesőbb vissza vesz."
Mi az hogy "vissza vesz"?
Mi vagy te, valami használati tárgy?
Ha majd kedve lesz, akkor újra elővesz? Én nem aláznám meg magam egy ilyen emberrel, aki csak tárgyként kezel.
Keress magadnak egy normális pasit, aki szeret téged, mert ez csak használni akar.
Hát én azt gondolom, hogy az alkalmazottjaként tekint rád, akit kirúghat aztán kénye kedve szerint visszavehet.
Illetve kivetíti rád a saját problémáját, mert ő a kapcsolatfüggő.
Ő szakított veled, te úgy fogsz táncolni neki ahogy ő fütyül?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!