Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szerintetek visszajön még?fog...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek visszajön még?fog keresni?

Figyelt kérdés

2 hete szakítottam a barátommal(27),6 hónap után,mert azt mondta nem lett szerelmes nem erez többet.

Korábban már ugyanezért szakitottam vele,de akkor 3 nap után visszajött,hogy rájött mégis vannak érzelmei.

Valahol most is erre vágyom,de 1 hete beszéltünk utoljára azóta nem keresett.reméltem hogy értékes volt neki is ez az egesz,és visszajön.

Nem törölte a társkeresot a 4 honap alatt,és most is látom hogy folyton új nőket követ meg jelölgetik egymást.

Van esély rá hogy visszajön?

Miért mondta utóbb hocy vannak érzesei rajott,es nem akar elvesziteni,hianyzom?

Mely depresszioba estem,csak ra tudok gondolni,es azon gondolkozom vajon o us szomoru?erdekli ez az egesz?hianyzom neki?

Mi ez az ambivalencia,miert jott vissza a multkor ha ugysnugy nem erzett semmit mint most?

2022. márc. 25. 18:55
 1/5 anonim ***** válasza:
84%
Már 2x szakítottál vele. Miért keresne?
2022. márc. 25. 18:58
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Miért akarsz olyannal lenni, aki alattad is társkeresőzött, most meg másokat követ be, stb?!

Akinek nem te vagy az első?! Ráadásul nem is szerelmes?

Elhiszem, hogy nehéz, de azért na….

2022. márc. 25. 19:28
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Esetleg, ha nem talál hamar mást, akkor átmenetileg harmadszor is visszajöhet.
2022. márc. 25. 20:10
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Visszajött múltkor is mert éppen nem talált jobbat addig te is megfelelsz neki van szex meg stb. Ha valamiért harmadjára is vissza menne annak is csak ugyan ez lesz az oka. Hazudik neked azt mondja amit hallani szeretnél és szépen elhiszed hogy érdekled pedig nem.
2022. márc. 25. 23:49
 5/5 anonim ***** válasza:
Mert dugni azert szeretett veled.
2022. márc. 27. 19:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!