Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek visszajön még?fog keresni?
2 hete szakítottam a barátommal(27),6 hónap után,mert azt mondta nem lett szerelmes nem erez többet.
Korábban már ugyanezért szakitottam vele,de akkor 3 nap után visszajött,hogy rájött mégis vannak érzelmei.
Valahol most is erre vágyom,de 1 hete beszéltünk utoljára azóta nem keresett.reméltem hogy értékes volt neki is ez az egesz,és visszajön.
Nem törölte a társkeresot a 4 honap alatt,és most is látom hogy folyton új nőket követ meg jelölgetik egymást.
Van esély rá hogy visszajön?
Miért mondta utóbb hocy vannak érzesei rajott,es nem akar elvesziteni,hianyzom?
Mely depresszioba estem,csak ra tudok gondolni,es azon gondolkozom vajon o us szomoru?erdekli ez az egesz?hianyzom neki?
Mi ez az ambivalencia,miert jott vissza a multkor ha ugysnugy nem erzett semmit mint most?
Miért akarsz olyannal lenni, aki alattad is társkeresőzött, most meg másokat követ be, stb?!
Akinek nem te vagy az első?! Ráadásul nem is szerelmes?
Elhiszem, hogy nehéz, de azért na….
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!