Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetek hogy felgyorsítsam a fájdalom múlását?
3.5 évig voltunk együtt, éltünk együtt.
Kiborult a vállait nyomó teher alatt ,hiába láttam rajta hogy probléma van ( munka , anyuka , papa, tető, pénz) letagadta hogy van baj , azt mondta nem akart vele létrehozni. Össze szedte a holmija nagy részét .. öt nap múlva találkozni akart , megolelt , megpuszilgatott és nagyon sirt hogy nem bírja tovább ezt az egészet , vissza adta a kulcsot a lakáshoz, azt mondta idővel keresni fog ha rendbe tette az életet, keservesen sirt , nem akarja hogy keressem. Nagyon fáj a hiánya , sok kapcsolatom után öt érzem az életem társának. :(
Sajnos megvagdostam a kezem , nem ettem 5 napja , mit tehetek hogy enyhitsem ? Mindent próbáltam, mozogtam , barátokkal voltam , filmet néztem, kutyát sétáltattam mégis... az üresség ami bennem van elviselhetetlen , a fájdalom és a hianyerzet leírhatatlan. Mit tegyek ?
Hát mondjuk elsőnek húzd ki a fejed a s*ggedből, és ne csak a saját szempontodból nézd az egészet.
"sok kapcsolatom után öt érzem az életem társának. :("
Másodszor meg nem ártana némi önkritikát gyakorolva gondolatban végigmenni a lehetséges okokon, hogy Ő MIÉRT NEM GONDOLJA UGYANEZT RÓLAD. Hm?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!