Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Blöfföl vagy ekkora aljas?
Volt egy fél éves kapcsolatom.Nem volt fenékig tejfel,mert az exem kihasznált és cselédnek tartott szinte,mivel szerettem,hagytam.Ez sem volt elég.Egy vasárnap amikor eljöttem tőle,akkor az sem érdekelte,az sem,hogy más munkát keresek meglepetést akartam.Mire mentem volna vissza közölte nem kell és a cuccaim is elhozta.
Eltelt 3hét.Soha nem járt sehova sem.Most azt irta a lánykámnak,hogy neki este programjai vannak,barátok,meg más is.Közölte vagy lesz valami vagy nem!
Hogy lehet ekkora aljas,amikor igyis elbánt velem,ha szeretett volna akkor ennyi idő után nem tudna más csajjal lenni.Esetleg blöff,hogy szivasson,vagy nárcisztikus.Egy hete még nálam volt beszéltük barátok maradunk,ezt ő akarta.Sütöttem neki.Addig is mindig kedvében jártam és ez a lánykámnak irt üzenet fáj most.Mert nem tudom igaz -e vagy csak le akar koptatni ,esetleg volt neki már valakije,nem értem.Nem olyannak ismertem amit most mutat magáról,de a megjegyzése:nem tudom mikor járok felétek...estenkent programom van.Elszomorodtam,lealázott.
Ezt hogy lehet ennél konkrétabban írni, mint hogy az idehányt szöveget után 3 agysejtje maradt az olvasónak? :D
Amúgy a lánykád az a lányod, és most őt fűzi a pasid, vagy mi a?
Mégis minek sütöttél neki, mikor szakítottatok? Ennyire nem lehetsz s.ggnyaló.
Egyébként jól írod, ha szeretett volna, nem lenne most más csajjal. De eddig sem szeretett, te magad írtad, hogy nem érdekelted és a cselédjeként tartott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!