Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek szakít azért egy lány egy férfivel mert nem szimpatikus neki a pasi családja?
Attól függ, a pasi hogy áll hozzájuk. Nekem például van pár flúgos családtagom, ezért amennyire csak lehet, tartom velük a távolságot, és nem terhelném velük a páromat se. Ha viszont a pasi elvárná, hogy nap, mint nap jópofizzak a zűrös családjával, akkor szakítanék, mert ezek szerint ő inkább azzal az értékrenddel azonosul, mint az enyémmel, nagyon távol állunk egymástól.
Ha nem zűrösek, csak simán nem szimpik,akkor ugyanaz, mint a saját családommal. Max.évi egy-két alkalmat kelljen kibírnom velük. Ha a pasinak nincs ezzel baja, akkor semmi gond.(Ő természetesen akkor találkozik velük, amikor akar, mielőtt valaki félreértené.)
Igen, szakítottam, mert kedves valláskárosult anyuka mindenbe beleugatott. De olyan szinten, hogy apámat is leszólta, amiért nem kereszteltek meg kiskoromban.
Emellett mikor keresztelkedek meg (soha), mert anélkül nem lehetek keresztszülő (kit érdekel), nem lehet templomi esküvőm - amit ugyanott kell tartani, mint ahol ő esküdött (pont lesza...), ésatöbbi.
Emellett mindenre a gyógynövényes cuccait ajánlgatta, de egy torokgyulladásra is, meg a többi.
Szóval, az oké, hogy az exem amúgy mellettem állt, de én ebből a mindenbe beleszólunk, csak úgy jó, ahogyan én csinálom, mindenki más hülye- mentalitásból nem kértem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!