Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Hogyan mondjam meg neki, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan mondjam meg neki, hogy szakítani szeretnék?

Figyelt kérdés

Még nyáron ismerkedtünk meg, és akkor még csak összejárogattunk, semmi komoly nem volt. Én nem akartam akkor se komoly kapcsolatot, mert tudtam, hogy egyszerűen nem fog most beleférni az egyetem és a munka mellett. De ő erősködött, és mivel én is éreztem vonzalmat, belementem. Azóta tart a dolog, és mostanára nagyon vegyes érzések keringenek bennem. Az elmúlt 1 hónapban vált világossá, hogy képtelen vagyok az egyetemet(mérnökinfó msc-n vagyok), a heti 24 óra melót, az edzést, a szociális életet és a kapcsolatot összeegyeztetni. Vagyis pontosabban most is megoldjuk valahogy mert 2-3 hetente találkozunk. Viszont őszintén megmondom már most is egy élő zombi vagyok, plusz erre még rájön egy nagy adag stressz, hogy tudom, hogy miattam nem tud kiteljesedni a kapcsolatunk(és ezt a barátnőm szokta is éreztetni velem néha), és azt megoldani, hogy mikor találkozzunk, hogy ne ütközzön semmivel se. Amikor együtt vagyunk, akkor nagyon jó, nagyon szeretek vele lenni, de amikor nem, akkor napokat stresszelek és idegeskedek azon, hogy hogyan oldjam meg a találkozást. És ekkor se a melóba, se a tanulásnál nem vagyok ott fejben, ami miatt majdnem kirúgtak pénteken, és az első ZH-im is rosszul sikerültek.

Úgyhogy a napokba végig gondoltam, hogy a fent felsorolt dolgok közül a kapcsolatom a legfrissebb dolog az életemben, és nagyon bizonytalan, hogy mi lenne vele a jövőben, működne-e tényleg hosszabb távon. Így ezért nem szeretném feladni az eddigi elért eredményeim és a sok kemény munkát, hogy felvetek egyetemre és egy nagyon jó munkahelyre. Így mindenképpen ezekre szeretnék most koncentrálni teljes erővel. Viszont ezt nemtudom hogyan mondjam el a barátnőmnek. Már csak ha elképzelem a helyzetet, akkor is rosszul esik, hogy a szemébe én leszek a legsz*rabb alak. Áhh de nehéz ez, minek vannak érzéseink...

Amúgy nekem ez az első komoly kapcsolatom, sose voltam ilyen helyzetben. Főleg hogy én szakítsak valakivel. Nagyon megszoktam hogy van valakim, és fura lesz visszamenni a magányba, de tudom hogy ez most a helyes út.

2022. márc. 15. 01:13
 1/8 anonim ***** válasza:
83%
Így: szakítani szeretnék.
2022. márc. 15. 01:14
 2/8 anonim ***** válasza:
67%
sose értettem ezeket a kérdéseket amik önmagukban a válasz :D
2022. márc. 15. 03:10
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem tisztázd magadban, hogy egyébként vannak-e érzelmeid iránta azontúl, hogy jó vele lenni, vagy csak a kibúvót keresed, mert tehernek éled meg.

Ha jól értem, ősszel kezdted az msc-t? Akkor azzal jövő nyáron végzel, nem?

Tényleg legyél magaddal nagyon őszinte, hogy szeretnél-e vele maradni, vagy nem. Mert ha igen, és őszintén elmondod neki, hogy még 1,5 év van az egyetemből, ès ezt az átmeneti időszakot ki kellene bírnia feszkózás nélkül a te èrdekedben, szerintem ha szeret és tud felnőttként viselkedni, megérti.

2022. márc. 15. 05:50
 4/8 anonim ***** válasza:
0%

Nekem egy túl mélyen érző férfit kell "SZAKMAILAG" visszautasítanom. (Amúgy sem szimpatikus már, egyre türelmetlenebb velem és nem elég körültekintően fogalmaz, gyakran előítéletes. Megsért, megbánt.)

Nálunk tavaly május óta tartanak a találkozgatások. Eleinte nagyon bíztam benne, nyugodt voltam, hogy "KITŰNŐ" kezekben van az életem.

"Bizonytalan vagyok az egész jövőképünket illetően." - ezt mondd a hölgynek. Ha elég éretten tud viselkedni, akkor el fogja fogadni. Neked fontos a MEGÉLHETÉSED - nekem is az lenne a helyedben.

2022. márc. 15. 06:10
 5/8 anonim ***** válasza:
17%

4-es válaszoló vagyok: úgy is vissza lehet utasítani egy ellenkező neműt, hogy megkeresed a legdiplomatikusabb utat.

Nekem már elég nagy részben megkönnyebbülés lesz azt a fent jelzett férfit visszautasítani. Szakmailag rengeteget segített, magánéleti szempontból egyáltalán nem jövőkép. Nem tudjuk megérteni egymást sehogy sem.

2022. márc. 15. 06:12
 6/8 anonim ***** válasza:
61%

Ha stresszelsz a kapcsolat miatt, akkor nyilvánvalóan fontos neked. Erre mit csinálsz? el akarod dobni. Szerintem te nem vagy normális.

41F

2022. márc. 15. 08:19
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
igen, ezt nem értem én sem. a leírtak alapján szereted őt. ha szakítasz, attól az érzelmeid nem múlnak el
2022. márc. 15. 08:34
 8/8 anonim ***** válasza:
Huh, ebben az egész leírt történetben a kutya ott van elásva hogy stresszelsz a találkozók miatt. Ennyi. Ha valóban jól működne a kapcsolat akkor nem stresszelnél a találkozók miatt, hanem pont hogy erőt adna a munka és egyetemhez, hogy megcsináld. Picit talán álmodozóbb lennél miatta, de összességében plusz erőt kellene adnia a kapcsolatnak. Aki meg igazán szeret az megérti hogy ez most egy ilyen időszak számodra. Az meg hogy nincs időd , és ezért nem akarsz járni, hát megsúgom, később sem lesz több, szóval ezt nem igazán várhatod, hogy javuljon.
2022. márc. 15. 10:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!