Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Lányok milyen okok miatt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok milyen okok miatt szoktatok szakítani a barátotokkal?

Figyelt kérdés
Szakítanál amiatt a barátoddal mert van egy másik fiú akivel szeretnél kapcsolatban lenni?
2022. márc. 12. 19:14
 1/3 anonim ***** válasza:

Nem.

Csak ha amigy is szakitanék a párommal akkor ossze is jonnék massal, nem osztogatnék nem-eket az biztos.

Legutobb olyan miatt szakitottam hogy az exem kitalálta hogy egyuttjárás helyett legyunk inkább szexkapcsolatban. Mondtam en kösz de nem. Csak nem pakoltam még el, meg stn nem látszott hogy vége,nde helybol lett másik barátom aki szeret is.

Azota igy tekinti mintha megcsaltam bolna.

Mondtam is, hogy en nem egyeztem bele a szeckapcsolatba. Mondtam hogy en ezt nem. Ha nem fogta fel hát nem fogta fel hogy valoban lezártam.

2022. márc. 12. 19:21
 2/3 anonim ***** válasza:
*exemmel 1 évig voltam egyutt mikor én hülye eljegyzesre vártam, ő meg szexkapcsolat ötlettel hozakodott elő.
2022. márc. 12. 19:23
 3/3 anonim ***** válasza:

Bármi miatt lehet szakítani, akár azért is, mert nem veszi le az ajtóban a cipőjét, vagy nem kapcsolja le maga után a villanyt.

Ha te mással akarsz kapcsolatot, akkor nyilván vele nem, bár a mai PC világban ez is lehet, mindenesetre ezt érdemes előre letisztázni, vagy időben szakítani!

2022. márc. 12. 19:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!