Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Rossz ha 3 hónap után is nehéz?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rossz ha 3 hónap után is nehéz?

Figyelt kérdés

10 hónapos kapcsolat volt, ahol én voltam a szakító fél. Az elején még könnyen ment az egész, de most nehezebb. Egyszerűen nem értem meg magamat...Ő nagyon szeretett engem, ahogy én is, de a sok vita miatt kénytelen voltam meghozni ezt a döntést.

Eljárok társaságba, sok embert megismertem már, lehetett volna egy újabb kapcsolatom, de valahogy legbelül nem tudtam még elengedni Őt...

Ami még nagyon nehéz, hogy semmit nem tudtam meg róla azóta, csak annyit, hogy az első hónapban még visszajött volna hozzám.

2022. márc. 12. 00:47
 1/4 anonim ***** válasza:
47%
Ugyan annyi időt minimum el kell tölteni nélküle miután vége, ugyan azokat a hónapokat, napokat egy évvel később át kell élni, akkor kezdi az ember feldolgozni hogy már nincs. Szóval 10 hónapos kapcsolat után hogy 3 hónap telt el és még rossz az normális sajnos... De ezeket a dolgokat magadban is rendezni kell amiket írtál, lezáratlan szálak csak tovább húzzák.
2022. márc. 12. 02:35
 2/4 anonim ***** válasza:
Első,mondjuk aki 10évet együtt van valakivel,ő 10 évig legyen magányos?
2022. márc. 12. 05:30
 3/4 anonim ***** válasza:

⛔️ Ezt elcseszted...

🚫 Párterapeuta - miért nem jött szóba ? Ha csak a viták voltak a problémák, azok megbeszélhetőek...

☢️ Ezek személyiségi problémák, amik kiküszöbölhetőek lehettek volna.

2022. márc. 12. 10:05
 4/4 anonim ***** válasza:
Szerintem írj neki :D én is erre várok most hogy írjon :D
2022. márc. 15. 09:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!