Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért érdekli ennyire mit teszek ki?
Figyelt kérdés
5 napja nem beszélünk, közöltem vele, hogy nekem a tavkapcsolat nem menne többet lenne kint mint itthon! Közben közölte érez, lát bennem potenciát de lenne, van persze más lehetősége is (csajok) köszönöm én nem versenyek senki után ennyire tartom magam(ezt a megnyilvanulasai se tudtam hova tenni, ezzel vágta el magát nálam) . Normálisan el magyaráztam neki. Válasza érti. Bármi ami munkámmal kapcsolatos megosztok ő az első aki megnezi de semmi más kontaktot nem kapok tőle...(like, üzenet, hívás). Ő is postolgat de én már csak azért se nézem meg. Miért érdekli ennyire ha van jelölt, lehetősége is? N312022. márc. 10. 16:36
1/6 anonim válasza:
Nem azt kell nezni őt mi érdekli, téged miért érdekel az.
Gyorsan kkeress mást hogy jobb pasin legyen a fókuszod, ne ilyenen.
2/6 A kérdező kommentje:
Persze, köszi szépen a nornalis válaszod!!!
Csak nem értem akkor miért nézeget meg mindig...
2022. márc. 10. 16:48
3/6 anonim válasza:
A pasik mindenkit nézegeznek a parjuk mellet is, csak mert nő.
4/6 anonim válasza:
Már bocs, de a leírásod alapján nem gondoltam volna, hogy 30 felettiek vagytok. Az efféle nyelvöltögetős, besértődős civakodás, hogy csak azért se nézem meg az oldaladat, meg hogy találok mást úgyis helyetted, leginkább csak kamaszkori párkapcsolatokra jellemző. Egy érett ember ha valóban lezár magában egy kapcsolatot, utána már egyáltalán nem érdekli, hogy az egykori párja megnézi vagy nem nézi meg a közösségi oldalait. Nem teljesen mindegy? Ha lezártad magadban, akkor kész, nem kell tovább ragozni, sem pedig tartalmakat megosztani az egykori pároddal, vagy azon agyalni, hogy miért nem lájkol. Ha vége, akkor vége, és ez esetben nem kell lelki utóvédharcokba bocsátkozni, amelyek semmi másról nem szólnak, csak a saját hiúság táplálásáról, hogy elhitethesd magaddal, hogy hiányzol neki. Fel kellene lassanként nőni!
5/6 A kérdező kommentje:
4 #ki élted minden frusztraltsagodat? Ettől a megnyilvanulasod tol most jobban érzed magad és ettől a lekezo, bunkó idióta stílusod tol? Remélem igen... Hát ha belőled indulunk ki szerintem mindenki enélkül tőled.... ;) miért nem lapoztal te idióta ha nem tetszik valami? Ezzel most öngólt lottel keményen
2022. márc. 10. 17:24
6/6 anonim válasza:
Így van öngól ez a javából.
Én a kérdezővel értek egyet és üzenem neki ne is nézze meg amit posztolgatnak és még csak ne is gondoljon rá.
Indokolatlan cicás képekkel van tele a egész konnektor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!