Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek erről a pasiról?
Az exemről van szó. Van valami, amit még mindig nem értek vele kapcsolatban. Tudom, hogy őt hiába kérdeztem volna meg, úgysem kaptam volna őszinte választ.
A történet a következő:
- 2018-ban együtt voltunk 9 hónapig. Elég stresszes volt vele a kapcsolat, mert folyton bizonytalankodott, nem tudta, hogy mit akar, hogy akarja-e a kapcsolatot egyáltalán. Egyszer nem volt szerelmes, aztán meg költözzünk össze (nem költöztünk), aztán meg inkább külföldre akar menni. A végére teljesen kikészültem, alvászavaraim voltak. Folyton azt éreztem, hogy csak kihasznál. A végén mégis ő tett ki, mert állítólag nem voltam vele elég kedves egy baráti társaságban. A szakítás fájt, mert szerelmes voltam és még magamat hibáztattam. De valójában egy elég jó év kezdődött sok utazással programmal, szabad voltam. Volt ugyan egy másik kapcsolatom, de nem jött be, őt én nem tudtam igazán megszeretni. Az exemet nem tudtam kiverni a fejemből, bármennyire is tudtam, hogy nem hozzám való volt.
- egy év különlét után visszaporszívózott az életébe. (Tudom, hülye voltam, hogy visszamentem hozzá, nem kell mondani). Döcögősen indult, de egészen jól alakultak a dolgaink, úgy tűnt, most már nincsenek kétségei. Én boldog voltam. Kb 8 hónap után össze is költöztünk az ő lakásába. Sajnos egybe esett a pandémiával, mindketten otthonról dolgoztunk, hirtelen sok lett az együtt töltöt idő. Amire ráment a kapcsolat, mert neki szinte teljesen abbamaradt a libidója, képtelen volt a szexre, merevedési zavarai lettek. Ez sok feszültséget teremtett, mert próbáltam türelmes lenni, de ő semmire nem volt hajlandó, pl szexuálpszichológushoz, vagy orvoshoz menni. Az én önbizalmamat teljesen aláásta. Bizalmatlan lettem, elkezdtem kutakodni a facebookján és találtam is dolgokat. Hogy korábban is ismerkedett lányokkal a hátam mögött, és mikor összejöttünk, még aktívan keresgélt a tinderen is.
Kb 9 hónap telt el így szenvedéssel, nekem közben meghalt anyukám. Akkor sem állt mellettem érzelmileg. Eljöttem tőle, nem bírtam tovább. Ami helyes döntés volt, nem is ez a kérdés.
Most láttam, hogy összejött egy lánnyal. Akivel már akkor ismerkedett, amikor velem összejött. De a második randira már nem ment el, lekoptatta.
Azt nem értem, hogy ha engem nem volt képes szeretni, ha folyamatosan ment az ismerkedés a hátam mögött, nem kívánt, akkor mi a francért kellett újra belemászni az életembe? Miért nem a másik csajt választotta már akkor? Engem megkímélhetett volna egy csomó fölösleges szenvedéstől.
Brühühü...
Most mi bajod igazából?Hogy nem veled van még mindig,vagy hogy visszamentél hozzá?
Te döntésed volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!