Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mi a véleményetek? (19l)

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek? (19l)

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Lassan két hónapja szakított velem a barátom, akivel több, mint egy évig együtt voltam. Ő még csak most lett 17,szóval jóval fiatalabb mint én. Szó szerint egyik napról a másikra szakított velem. Egyik nap még olyan dologról beszélt, ami 20 év múlva lesz, aztán két nap múlva pedig szakítani akart. Az anyja szerint sosem tudott a problémáiról beszélni, ezért ahelyett hogy elmondta volna nekem, ha valami zavarta, szakított. Korábban volt egy hasonló szituáció. Ott ő volt akit bántottak. Kb 2 hónapig semmilyen érzelmet nem mutatott a dologgal kapcsolatban, majd kitört belőle minden. A szakításunkkal kapcsolatban sem mutatott ki semmit, azt sem látták rajta, hogy megkönnyebbült. Nagyon azt mondja, hogy ő már teljesen túl van rajta, mégsem képes senkinek sem beszélni a dologról. Szerintetek van valami, amit tehetnék, hogy beindítsam az érzelmeit? Én még mindig nagyon szeretem.

2022. márc. 1. 17:04
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:
Hasonló volt velem is. Egy héttel később találkoztunk és akkor mondott néhány eléggé mondva csináltnak tűnő indokot. Valami biztos hogy volt még a háttérben, de azt nem akarta elmondani szerintem, mert azzal a biztosságának látszatát veszélyeztette volna, az meg nála nem játszik,mert szörnyen maximalista. Úgyhogy azóta is azon kattogok hogy mi lehetett és ha ezt vagy azt mondanám akkor talán meggondolja magát.
2022. márc. 1. 21:32
 22/23 anonim ***** válasza:
67%
nem fogja!! Szállj le a kis fiúról!!
2022. márc. 1. 21:42
 23/23 anonim ***** válasza:
52%
Hagyd békén, fogadd el, hogy vége. Ne akard, hogy csúnyán küldjön el, hogy szállj már le róla.
2022. márc. 2. 15:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!