Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek? (19l)
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Lassan két hónapja szakított velem a barátom, akivel több, mint egy évig együtt voltam. Ő még csak most lett 17,szóval jóval fiatalabb mint én. Szó szerint egyik napról a másikra szakított velem. Egyik nap még olyan dologról beszélt, ami 20 év múlva lesz, aztán két nap múlva pedig szakítani akart. Az anyja szerint sosem tudott a problémáiról beszélni, ezért ahelyett hogy elmondta volna nekem, ha valami zavarta, szakított. Korábban volt egy hasonló szituáció. Ott ő volt akit bántottak. Kb 2 hónapig semmilyen érzelmet nem mutatott a dologgal kapcsolatban, majd kitört belőle minden. A szakításunkkal kapcsolatban sem mutatott ki semmit, azt sem látták rajta, hogy megkönnyebbült. Nagyon azt mondja, hogy ő már teljesen túl van rajta, mégsem képes senkinek sem beszélni a dologról. Szerintetek van valami, amit tehetnék, hogy beindítsam az érzelmeit? Én még mindig nagyon szeretem.
Valószínűleg tényleg csak hitegetem magam. Csak olyan hirtelen tűnt el az életemből. Nem tudom elfogadni, hogy valaki ilyen hirtelen dobjon el valamit, ami alapvetően jó volt. Persze voltak problémák, de az utolsó pillanatig úgy éreztem, hogy szeret. És ezért gondolom, hogy csak elnyomja az igazi érzéseit
2022. márc. 1. 18:47
12/23 anonim válasza:
Adj neki időt.
De tartsd nyitva a szemed.
Lehet le akar cserélni valakire akit még nem hódított meg.
Persze ez a legrosszabb forgatókönyv.
2022. márc. 1. 18:58
13/23 anonim válasza:
Élvezd a szingli létet ha jól nézel ki akkor úgy sem tart örökké!
2022. márc. 1. 19:00
14/23 A kérdező kommentje:
Sajnos 12es ez is benne lehet. Mikor szakított azt mondta, hogy nem 3. miatt volt. Viszont egy suliba járunk, és mostanában nagyon sokat látom egy lánnyal és konkrétan belepusztulok. Őt már nem fáj annyira látnom, de amikor együtt látom őket, fizikai fájdalmat érzek. Én végzős vagyok, de nem tudom, hogy hogy fogom kibirni, amíg elballagok.
2022. márc. 1. 19:14
15/23 anonim válasza:
Kerüld őket és foglalkozz mással, másokkal.
Barátaiddal, tanulással.
2022. márc. 1. 19:25
16/23 anonim válasza:
Egyrészt nagyon gyerek, másrészt érzelmileg nem túl stabil, nagyon sok dolgot kell még tanulnia és fejlődni. Plusz valszeg a személyisége is ilyen.
Hagyd. Hidd el, el fog múlni, bármilyen rossz.
2022. márc. 1. 20:46
17/23 anonim válasza:
Megértelek, mert velem is volt ilyen, hogy a semmiből, teljesen varatlanul, minden előjel nélkül, a boldogság közepén szakítottak velem. Egy évig nem tudtam magam túltenni rajta, mert annyira értelmetlen volt, a mai napig nem értem amúgy. (Folytatom)
2022. márc. 1. 21:10
18/23 anonim válasza:
...szóval a baj egyrészt az volt, hogy magamat hibaztattam, hogy biztos valami rosszat momdtam, és ezen rágódtam. A másik baj meg az volt, hogy nem kaptam értelmes magyarázatot. Egy értelmetlent igen, de azt nem tudtam elfogadni. Ezért nem tudtam lezárni, és mindig reménykedtem.
2022. márc. 1. 21:12
19/23 anonim válasza:
Sajnos ennél hosszabbat nem enged irni a telefon, szóval a harmadik rész: végül beszéltem a fiúval és kicsikartam belőle egy mondatot, ami a teljes szakítást jelentette, és így el tudtam engedni.
2022. márc. 1. 21:14
20/23 anonim válasza:
mért kellet kisfiúval kezdeni?? Azért mert bohóc bakancsot hord és játssza a metálos öreg fiút??? Sok eszed lehet neked is...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!