Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mi a véleményetek? (19l)

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek? (19l)

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Lassan két hónapja szakított velem a barátom, akivel több, mint egy évig együtt voltam. Ő még csak most lett 17,szóval jóval fiatalabb mint én. Szó szerint egyik napról a másikra szakított velem. Egyik nap még olyan dologról beszélt, ami 20 év múlva lesz, aztán két nap múlva pedig szakítani akart. Az anyja szerint sosem tudott a problémáiról beszélni, ezért ahelyett hogy elmondta volna nekem, ha valami zavarta, szakított. Korábban volt egy hasonló szituáció. Ott ő volt akit bántottak. Kb 2 hónapig semmilyen érzelmet nem mutatott a dologgal kapcsolatban, majd kitört belőle minden. A szakításunkkal kapcsolatban sem mutatott ki semmit, azt sem látták rajta, hogy megkönnyebbült. Nagyon azt mondja, hogy ő már teljesen túl van rajta, mégsem képes senkinek sem beszélni a dologról. Szerintetek van valami, amit tehetnék, hogy beindítsam az érzelmeit? Én még mindig nagyon szeretem.

2022. márc. 1. 17:04
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
100%
Nem lehet megváltoztatni a személyiségét senkinek!
2022. márc. 1. 17:06
 2/23 anonim ***** válasza:

Azért szakított veled, hogy egyedül legyen?

Lehet az előzőnél fejlődött érzelmileg és nálad már könnyebben átvészelte.

2022. márc. 1. 17:53
 3/23 anonim ***** válasza:
100%
Szerimtem nem tudsz mit tenni. Fogadd el a döntését. Neked se jó, ha olyannal vagy együtt, aki előzmények nélkül kirak.
2022. márc. 1. 18:10
 4/23 A kérdező kommentje:

Kedves 2-es válaszoló! Ez nem derült ki sajnos. Semmi nem utalt arra, hogy egyedül akarna lenni.

Azt elfelejtettem leírni, hogy a korábbi amit írtam, nem egy kapcsolat volt, hanem egy zenekarban zenélt, ahonnan a többiek kirakták. Valamennyivel később jó helyzetbe került az a zenekar, és ennek hatására tört ki belőle minden.

2022. márc. 1. 18:17
 5/23 anonim ***** válasza:
Értem!
2022. márc. 1. 18:19
 6/23 anonim ***** válasza:

Próbáld meg.

De ne fuss olyan szekér után ami nem vesz fel!

2022. márc. 1. 18:21
 7/23 A kérdező kommentje:
És mit gondoltok arról, hogy egyáltalán nem akar a dologról beszélni? Megtudtam például, hogy korban közeli rokonok, akikkel nagyon jóban van, megkérdezték tőle, hogy mi történt, és ő annyit mondott, hogy nem akar róla beszélni.
2022. márc. 1. 18:27
 8/23 anonim ***** válasza:
Hitegeted magad.
2022. márc. 1. 18:31
 9/23 anonim ***** válasza:
Személyiség függő, lehet nem az a megnyíló "kibeszélem magamból attól majd jobb lesz" típus.
2022. márc. 1. 18:31
 10/23 anonim ***** válasza:
Csendben feldolgozza magában a sérelmeit!
2022. márc. 1. 18:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!