Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Ha valakit el hagynak azért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha valakit el hagynak azért ki a hibás?

Figyelt kérdés
Ha valakit el hagy a párja egy 5 éves kapcsolatban. 16 évesen jöttek össze mind kettőnek komoly szándékai vannak. Viszont a fiú gyorsabban akarna haladni össze akarna költözni viszont a lány húzza meg. Le mondott pár munkahelyet az utazásra hivatkozva hogy nincs kedve munka után annyit buszozni a környéken nézne munkat viszont ott kevés az állás lehetőség. pedig el vallalhatta volna és hamarabb tudtak volta lépni. A fiú úgy érzi egyedül tenne csak azért hogy lépjenek valamerre és úgy érzi nem halad előre a kapcsolat. De a lány szereti és lépne előre csak kicsit megfontoltabb mint a fiú. Ezért a fiú szereti meg de besokall és időt kér hogy lenyugodjon majd elég durván össze vesznek aztán szakítanak. Es a fiúnal képbe jön egy másik lány akivel lefekudt egyszer de rájön hogy azt a lányt szereti akit elhagyott csak félelmei vannak azzal kapcsolatban hogy haladni fog e a kapcsolat arra amerre szeretne. Viszont rájön arra hogy ezzel a lánnyal érzi jól magát és vele akár meg így is tervezni és inkább lassabban halad a lány miatt. Ez melyik fel hibája? A szakító fel tényleg szeretheti a lányt ha el hagyja ezért.
2022. febr. 15. 20:31
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
80%
Öö igen!
2022. febr. 15. 20:32
 2/15 anonim ***** válasza:
82%
Itt nincs kifejezetten hibás fél. Csupán nem egy irányba tartanak, ilyen fiatalon ez előfordul.
2022. febr. 15. 20:37
 3/15 anonim ***** válasza:
57%

Nő vagyok. Nem voltam 21 évesen 5 éve az első fiúmmal, de próbálom beleképzelni magam a helyzetbe. Nekem kuka lenne ez a fiú. Ha nem az van amit akar akkor cirkusz, szakítás, másik csaj, aztán meg kuncsorogna? Már ha jól értem mert elég zavarosan van leírva. A végét totál nem értem hogy kit szeret, kivel haladna, meg mi a tököm van? 🤦

Mindenesetre 21 évesen nekem ez nekem kuka lenne, 'hülyék a másik oldalon!', ahogy mondani szokták.

2022. febr. 15. 20:41
 4/15 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen értelmetlen amit leírtál!

A srác nyilván szakíthat azért, mert többet akar, nem derült ki, de ha még otthon laknak, tanulnak, lehet, hogy logikus, hogy a lány még várna. Szerethetik egymást, de lehet, hogy nem egyfelé alakul az életük.

Az ilyen sok éven át tartó első kapcsolatokat sokszor nem a szerelem, hanem a megszokás tartja össze, nem biztos, hogy erőltetni kellene!

2022. febr. 15. 21:04
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Egyik fék hibája sem. Gyerekként ismertétek meg egymást eleve.
2022. febr. 15. 21:05
 6/15 anonim ***** válasza:
0%

A SZÜLŐK.

Ki engedi a 16 éves gyerekét, egy másik 16 éves gyerekkel összeállni?

2022. febr. 15. 21:15
 7/15 anonim ***** válasza:
79%
16 évesen még nem azzal jössz össze, akivel leéled a felnőttkorod nagy részét, hiába a komoly szándékok. Ez az a kor, amikor a legtöbbet változtok, ami nem probléma egyáltalán.
2022. febr. 15. 21:20
 8/15 anonim ***** válasza:
91%

Na itt a finomságos pedó is, aki szerint a 16 éves lányoknak FÉRFI kell, így nagybetűkkel írva, gondolom mindenki vágja kiről van szó.

Te valami álomvilágban élsz vagy mi bajod van? Milyen szülő lenne az aki a kislányát nem egy hozzáillő fiúcskával szeretné látni, hanem valami vén perverznek dobná oda?

2022. febr. 15. 21:21
 9/15 anonim ***** válasza:
33%

Az már rossz ha a kapcsolatát élete problémájának tekinti es probkemaként, azaz a fejlodés haladás utjában álló gátlo tényezőként aposztrofálja.

A haladás normál esetben a pátkaocsolat haladása fejlődése, a parkaocsolat pedig csapatjáték es nem egyéni meccsek, nem egocentrikusan.

Ha a párkapcsolata neki egy probléma az életében meg akadály addig ő megoldásokat csak szakításban fog keresni és ahhoz önigazolásokat indokokat.

2022. febr. 15. 21:38
 10/15 anonim ***** válasza:
0%
Ha veled szakítanak, akkor a másik. Ha te szakítasz, akkor is a másik.
2022. febr. 15. 21:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!