Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Ez elég ritka nem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez elég ritka nem?

Figyelt kérdés

A kérdést az ihlette, hogy ma összefutottam egy régi barátommal a piacon, másfél éve nem láttam.

Szóval neki 2 éve volt egy súlyos balesete, kórházba került, majd otthon lábadozott, de közben meg kiderült, hogy a nője csalja és lebukás után lelépett a gyerekkel, otthagyva haveromat betegen egyedül. Aztán ezek után jött a covid és még a sok éve működő vállalkozása is csődbe ment. Tehát betegen, munka nélkül, család nélkül kellett újra kezdenie.

Utána hallottam róla, hogy időnként balhézik a környéken, meg leverte ezt meg azt és piázik, majd se kép se hang több mint 1 évig.

És akkor ma jött a piacon egy nagyon szép csajjal, meg a kislányával kézen fogva kigyúrva és mesélte, hogy megnyerte a gyermek elhelyezési pert. Bemutatta a barátnőjét, most várják az első gyereküket, meg hogy mivel a cége bebukása után elment alkalmazottnak, ott előléptették.

Én meg ezelőtt másfél évvel találkoztam vele.

Láttam, hogy milyen szinten van ki a történtektől, azt hittem, hogy neki annyi ennyi minden után, erre most ő az élet császára.

Neki is elmondtam ezt és hogy örülök ennek. Ő meg bólintott és annyit mondott, hogy nem volt könnyű, majd rámutatott a kislányára és azt mondta-Miatta nem adtam fel 1 percre sem. Ha ő nincs, akkor már én sem vagyok.-

Te láttál már ennyire mélyről ilyen visszatérést?

Hogy oda az egészséged, oda az évtizedes munkád, oda a családod, oda a gyereked, de nem adja fel.

Méghozzá viszonylag gyorsan. Mert én még nem láttam ilyet rajta kívül.

2022. febr. 12. 23:25
 1/3 anonim ***** válasza:
93%
Igen tudok. Egy ismerősöm, férfi. O is elvalt, munkáját elvesztette. Utána nem helyezkedett el, úgymond nem talált magához méltó munkát. Elkezdett inni. A lakását végül elarvereztek. Szóval züllött, hajléktalan lett.Innet állt fel! Ma már nem iszik, van munkahelye, albérletben lakik és tud felretenni. Őszintén, a legmelyebb időszakában én sem hittem volna, hogy talpra áll.
2022. febr. 12. 23:44
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Ennyire mélyől nem láttam még senkit felállni. Alkoholt letenni, más függőségektől megszabadulni igen. Kérdező, gratulálok így ismeretlenül is a haverodnak és mindenki előtt kalapot emelek aki ilyen gödörből ki tud jönni, mert ez hatalmas teljesítmény.
2022. febr. 13. 00:50
 3/3 anonim ***** válasza:
Én majd 50 évesen akarok felállni, addig pihenek 15 évet .
2022. márc. 13. 15:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!