Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudna olyat ajánlani az exbarátnőd, exfelséged, amiért visszamennél hozzá egy szakítás és megcsalás után?
Hát figyelj, valakit csak azért tartanak meg, mert a szomszédasszony nem csinál olyan jó rántott húst.😂
Ez is egy vélemény.
Engem azért akar elvenni egy férfi 17 éves korom óta, mert szeretek mosogatni, ő pedig nem.
Egyik nem kínosabb, mint a másik.😆
A volt nejemnek a gyermekeim anyjának megbocsatottam. Meghálálta .
Soha többet ,senkinek.
#17-es
Pontosan. Megtette újra , hiába esküdözött ,hogy most már sosem ... :D
Utána a legjobb barátommal sikerült.
Szembesítettem őket a korrektságukkal ,fogtam a, eljöttünk ,aztán elindítottam a válást.
Utólag könnyen okos az ember ,de egy dolgot megtanultam, nőben ne bízz. ;) Az ígéreteiben meg pláne ne. Teljesen máshogy működnek mint egy férfi ( nem az elpuncisodott férfiakról beszélek ,abból is van bőven)
Nekem tudna. Szex szex szex. Az nagyon jó volt.
Heti 1 v 2 alakommal. 1..2 óra. Aztán mindenki éli a saját életét.
Más nem köszönöm.
40f
Nem tudom, miert kellett lepontozni a 3ast.
Oszinten leirta, mennyire manipulalhatok a mai ferfiak egy resze.
En ferfikent siman adom, h ezt egy csomoan bevennek. Mondjuk en nem, de ismerek sok ilyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!