Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Van értelme újra kezdeni ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van értelme újra kezdeni ha ez a helyzet?

Figyelt kérdés

Életem legértelmetlenebb mégis legérettebb szakításán vagyok túl. Tulajdonképpen közös megegyezés volt.

Korunk: 30/L 32/F

A (volt) páromat rég ismerem, mindig is családra, feleségre vágyott, de mióta ismerem (pár éve) nem volt senkije.

Mi egy éve jöttünk össze nagyjából.

Én úgy éreztem és úgy gondoltam hogy a legtökéletesebben haladnak a dolgok, soha nem akartam gyereket és vele éreztem életemben először azt, hogy bárcsak családot alapítanánk. A szex soha senkivel nem volt még ilyen isteni, ennyire sok bókot, kedvességet, figyelmet még sosem kaptam senkitől és a lelkem pedig vágyott is mindig egy ilyen férfira akinek értem a szeretetnyelvét.

Egymástól kb 50km-re lakunk, nem tudunk csak 2-3 alkalommal találkozni egy héten. Hol kocsival hol busszal megyünk a másikhoz ez változó.

Ám év elején volt egy olyan megjegyzése egy közös ismerősünknek, hogy ő még nem akar semmit, eszébe sem jutott ez, hogy esetleg elköteleződés, eljegyzés ilyesmik.

Persze ez engem nagyon megingatott, próbáltuk megbeszélni, de konkrétan ez óta depressziós vagyok, mert bennem egy csomó érzést nagyon előhozott amit még más sohasem( és azért sajnos 30 év alatt sok férfival sodort össze az élet). Kicsit becsapva és felültetve érzem magam, de hát én éltem bele magam. De lehet az érzelmeken behúzni a féket?

Annyira különlegesnek éreztem, már alig vártam, hogy lassan az összeköltözésnél tartsunk, hozzá mehessek haza, várhassam otthon és együtt legyünk és ne csak párszor lássuk egymást.

Tegnapelőtt megbeszéltük, hogy ezt most így nem folytathatjuk, én leépültem lelkileg, nagyon rosszul esett a dolog. Megértette, végül is a beszélgetés során az derült ki hogy ő megijedt és valahogy még félt ennyire "felnőni" és iszonyatosan sajnálja és oda van ő is, és látom hogy szeret.

Szakítottunk, szünetet tartunk, lényegtelen a kifejezés. Én nem tudom elengedni, mert először éreztem ilyet egy férfi iránt mint amit ő iránta, először bántak velem ilyen jól.

De egy év alatt, ennyi idősen, szerintetek nem kellett volna már eljutni fejbe eddig, főleg ha ő is családot akar és elvileg nagyon oda van értem? Persze lehet én is túl reagálom, de fogalmam sincs mi legyen.

Érdemes arra várni, hogy egyszer egy szép napon "megérik" erre és újra együtt leszünk?

2022. febr. 9. 19:51
 1/9 anonim ***** válasza:
0%

A behódolt nők soha nem izgalmasak egy pasinak se.

Ez ilyen

2022. febr. 9. 19:54
 2/9 A kérdező kommentje:
És játszmázzak egy életen keresztül, hogy nehogy megunjon?
2022. febr. 9. 19:56
 3/9 anonim ***** válasza:
54%

A nem beódolás, tartás az nem játszma

Nem torodő kedves anyukákat keresnek

2022. febr. 9. 20:07
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Ha a pasi megijed a felelősségtől, az nem férfi hanem még kisfiú.

Ne pazarold rá az idődet, nem érdemli meg!

Saját példámból tanulva, nem várok éveket egy pasira sem, ha azt látom hogy totál komolytalan az egész.

Egy életed van neked is és nekem is.

A gyerekvállalás bizonyos biológiai határokhoz kötött sajnos... nem tudom hogy állna a kedves párod szája, ha addig húzná a dolgot, ameddig ki nem futsz az időből.

Én biztosan nem tudnám megbocsájtani magamnak, hogy hagytam rabolni az időmet.

2022. febr. 9. 20:53
 5/9 anonim ***** válasza:
Szerintem ennek majd fussatok neki mégegyszer. Bár ez inkább rá vonatkozik, neki kell felnőnie, ha tényleg szeret.
2022. febr. 9. 21:58
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Ennyi idősen távkapcsolattal szarakodni 1 év után is plusz egy ilyen megjegyzéssel nem kezdeném újra.

Egy összeköltözés nem jelent akkora elköteleződést/terhet, ő meg ezt nem merte meglépni, csak kivenni a jó részt a kapcsolatból, azt is csak heti pár alkalommal. Így könnyű is fenntartani a nagy idillt.

2022. febr. 10. 11:29
 7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm az értelmes válaszokat. #6 eddig erre nem gondoltam, de jogos felvetés.
2022. febr. 10. 12:52
 8/9 anonim ***** válasza:

Hm.

Korodként azt írtad,30L.

Bennem sokminden felmérés ennek kapcsán.

2022. márc. 12. 10:35
 9/9 anonim ***** válasza:
Jav.felmerül.
2022. márc. 12. 10:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!