Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Ronda dolog egy férfitől, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ronda dolog egy férfitől, ha megvárja amíg a nő lezárja a rosszul működő párkapcsolatát, ahelyett, hogy harmadikként "kimenti" belőle?

Figyelt kérdés

Meg kell várni ilyenkor hogy lezárja, vagy harmadikként megpróbálni vele, hogy választhasson, hogy marad vagy megy?

Melyik a korrektebb?

2022. febr. 5. 19:06
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:

20

Te meg ne csinálj poligráfos tesztet, mert nem mennél át rajta.

Nem csak abból derül ki, hogy te nem az vagy a történetben, akitől "így vették el a barátnőjét", amilyen szemszögből a kérdés meg lett fogalmazva, de még ezzel is elszóltad magadat akaratlanul:

"Honnan tudod hogy én a harmadik fél vagyok?"

Ha nem az lennél, akkor úgy fogalmaztál volna, hogy miből gondolod, miért feltételezed, stb., nem pedig úgy, hogy honnan TUDOD.

2022. febr. 6. 18:27
 22/32 A kérdező kommentje:

Látom a nyelvészet sem az erősséged. :)

Mondjuk a visszaszólás sem. ;)

Ez a feltételezésekkel való kibarchobázás (jelen esetben hogy melyik fél lehetek) meg annyira gáz, ilyet kb. tizenéves kislányok csinálnak.

Ja bocs ha az vagy, nem tudtam. :D

2022. febr. 6. 22:07
 23/32 anonim ***** válasza:

Annyi infóból, amit leírtál, messze nem barkochbázni kell.

Ha van kedved, próbáld egy kívülálló szemével visszaolvasni, amiket írtál, hátra rájössz, hogy miért sántít, amit állítasz arról, hogy te ki vagy a történetben.

2022. febr. 6. 22:20
 24/32 A kérdező kommentje:
Burkoltan azt csinálod pedig. :P Visszaolvastam. És hát a szóhasználatból következtetni... Nem tudom. Elég szűk és szélsőséges gondolatmenet. Ez olyan, mintha pl. a ruhám színéből következtetné ki az ember, hogy mi a politikai nézetem. :D
2022. febr. 6. 22:30
 25/32 anonim ***** válasza:

#24:

[link]

2022. febr. 6. 22:35
 26/32 A kérdező kommentje:

Na jó ha most épp fehér pulóver van rajtam, akkor melyik párt szimpatizánsa vagyok? :D

Mert tudtommal az egyiknek sem a színe. :P

2022. febr. 6. 22:47
 27/32 anonim ***** válasza:
2022. febr. 6. 22:49
 28/32 anonim ***** válasza:
Alapvetően nem a szóhasználatból következtettem, hanem abból, hogy kinek a szemszögéből írtál.
2022. febr. 6. 22:52
 29/32 A kérdező kommentje:
Ez így elég kevés.
2022. febr. 7. 13:02
 30/32 A kérdező kommentje:
27# Nem tudom ki találta ki ezt, de elmehetett volna inkább dolgozni.
2022. febr. 7. 13:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!