Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mi történik ilyenkor?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi történik ilyenkor?

Figyelt kérdés
Egy hónapja randiztam egy lánnyal minden oké volt elmondta, hogy mennyire jól érzi magát most és, hogy boldog élőben is úgy tűnt. Pár napja elkezdte, hogy nem érzi jól magát sablonos már ez az egész, előtte egy nappal meg szerelmet vallott kb. Hozzáteszem sok munkám volt a héten, nem értem rá írogatni. Azóta egy üzenetemre sem válaszol. Nyilván tudom, hogy itt a vége, de ilyenkor mégis mi történik? Ha esetleg valaki járt már hasonlóképpen, mert amúgy ő volt a legrosszabbul ha ghostingolják vagy csak megnézem az üzenetet, most mégis ezt alkalmazza.
2022. febr. 3. 17:42
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
89%
Hagyd... Hülye picsa az ilyen...
2022. febr. 3. 17:43
 2/17 A kérdező kommentje:

Igen én sem értem mi van😂

Próbált az ember normális lenni türelmes, de itt nálam is kiborult a bili.

2022. febr. 3. 17:45
 3/17 anonim ***** válasza:
72%
Van más neki
2022. febr. 3. 17:45
 4/17 A kérdező kommentje:
Hát igen én is erre tippeltem, ebben az esetben úgyis mindegy.
2022. febr. 3. 17:46
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
Vagy valami komoly dolgok történt vele... De nem akarok találgatni.
2022. febr. 3. 17:47
 6/17 anonim ***** válasza:
100%

"Hozzáteszem sok munkám volt a héten, nem értem rá írogatni."

Gondolom, hogy ő az a típus, aki elvárta volna tőled, hogy érjél rá írogatni. Szerintem ezen sértődött meg.

2022. febr. 3. 17:49
 7/17 A kérdező kommentje:
Nem tartom valószínűnek elérhető egész nap, lehet hogy erős volt a hangvételem amikor jött ezzel a sablonos szöveggel csak ugye előtte egy nappal meg minden happy. Nemtudom az ilyen hangulatingadozasokat jól kezelni, lehet jobb is, hogy itt a vége.
2022. febr. 3. 17:50
 8/17 A kérdező kommentje:
Igen igazad van 6-os csak néha vannak más dolgok is az ember életben, ettől még fontos volt és minden nap jelentkeztem így is. Köszönöm a válaszaitokat.
2022. febr. 3. 17:51
 9/17 anonim ***** válasza:
65%

Az esetek 90%-ban az van ilyenkor hogy visszajött az ex.

Mivel szokás szerint totál bizonytalan az egész, nem akar dobni, kicsit várja h még teperj, ott tart hátha az ex megint meggoondolja magát. Figyelj meg eltelik 2 hét és hirtelen válaszolgatni kezd az üzeneteidre, mert az ex megint lelépett. A végtelenségig lehet szivatni magad egy ilyen csajjal... VAGY most kiszállsz elküldöd a francba, törlöd a fenébe és soha többet nem állsz vele szóba

2022. febr. 3. 17:51
 10/17 A kérdező kommentje:
Kiszallok ahogy írtam is felfogtam, hogy itt a vége. Hosszú idő után bíztam újra valakiben, hát ez ismét kapufa. Nem hiszem, hogy írna később, de már hiába ez már nem lenne a régi.
2022. febr. 3. 17:54
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!