Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez a két ok elég a szakításra?
Tegnap történt, hogy a baràtommal (kb.2 hónapja járunk) és a társaságával beültünk kocsmázni. Van egy bizonyos lány, akit a barátom még előttem fel akart szedni, de a lány lepattintotta. Viszont ennek ellenére elkezdtek beszélgetni, ami nekem nem éppen tetszett, hogy az udvarlás után is tartják a kapcsolatot. Észrevette, hogy ezzel tudja húzni az agyam, és folyton úgy emlegeti a csajt, hogy a riválisom. Feltűnt a csaj a kocsmában, és a baràtom beszélgetett is vele (sőt valószínűleg ő is kezdeményezte), és nekem nagyon elegem van már, hogy folyton az árnyékában vagyok, és kb a kapcsolat eleje óta csak róla van szó, ezért gondolkoztam a szakításon.
Másik dolog, ami kiakasztott, szintén aznap nap történt, hogy a baráti körből egy csávó fel akart szedni valami iszonyat feltűnően öltözködő nőt, bőr mininaci stb, és nagyjából sikerült is, majd mikor a csaj az asztalunkhoz került, a barátom elszólta magát részegen, hogy forduljon már meg a bőrnaciban (hogy láthatják a fenekét). Na akkor legszivesebben felpofoztam volna, mert én rohadt megalázva éreztem magam abban a pillanatban. Voltak már f@sz palijaim, de egyik se viselkedett így a társaságomban.
Szerintetek ez a két ok elég a szakításra?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!