Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szerintetek ez a két ok elég...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez a két ok elég a szakításra?

Figyelt kérdés

Tegnap történt, hogy a baràtommal (kb.2 hónapja járunk) és a társaságával beültünk kocsmázni. Van egy bizonyos lány, akit a barátom még előttem fel akart szedni, de a lány lepattintotta. Viszont ennek ellenére elkezdtek beszélgetni, ami nekem nem éppen tetszett, hogy az udvarlás után is tartják a kapcsolatot. Észrevette, hogy ezzel tudja húzni az agyam, és folyton úgy emlegeti a csajt, hogy a riválisom. Feltűnt a csaj a kocsmában, és a baràtom beszélgetett is vele (sőt valószínűleg ő is kezdeményezte), és nekem nagyon elegem van már, hogy folyton az árnyékában vagyok, és kb a kapcsolat eleje óta csak róla van szó, ezért gondolkoztam a szakításon.

Másik dolog, ami kiakasztott, szintén aznap nap történt, hogy a baráti körből egy csávó fel akart szedni valami iszonyat feltűnően öltözködő nőt, bőr mininaci stb, és nagyjából sikerült is, majd mikor a csaj az asztalunkhoz került, a barátom elszólta magát részegen, hogy forduljon már meg a bőrnaciban (hogy láthatják a fenekét). Na akkor legszivesebben felpofoztam volna, mert én rohadt megalázva éreztem magam abban a pillanatban. Voltak már f@sz palijaim, de egyik se viselkedett így a társaságomban.

Szerintetek ez a két ok elég a szakításra?

2022. febr. 3. 02:50
1 2
 11/19 Ypszilon1980 ***** válasza:
100%
Nekem mindegy hogy teszed tönkre magad, de ha ez neked kellemetlen, akkor ne legyél vele és ennyi. Nem értem mi a kérdés itt most. Van valami pozitív is ebben a kapcsolatban? Adról egy szót sem írtál.
2022. febr. 3. 07:08
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Én nőként elküldtem volna. Nem vagyok én senkinek sem a riválisa. Vannak nagyon szuper értékeim, amit majd más férfi észre is fog venni és értékelni fog mint nőt. Nem kell hagyni, hogy az önbecsülésedet lealázza.
2022. febr. 3. 07:21
 13/19 Noren1989 ***** válasza:
100%
Màr az elsö bekezdés is elég lett volna, sőt, nàlam elég is volt egy bő 6-7évvel ezelőtti szakításhoz.
2022. febr. 3. 07:38
 14/19 anonim ***** válasza:
20%
Csak egy pojáca. Pasizz mellette.
2022. febr. 3. 07:55
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Csóró pali elhitte, hogy van esélye a másik csajnál megint, pedig annak csak azért kell, hogy fényezze az egóját rajta, hogy egy kapcsolatban élő szerencsétlen hülye neki csapja a szelet.
2022. febr. 3. 08:03
 16/19 anonim ***** válasza:
0%
Nem baj, úgyis bírjátok a bunkó pasikat.El kell fogadni.
2022. febr. 3. 08:09
 17/19 anonim ***** válasza:
93%
Ó, ugyan már, "alfahím" 🤣🤣🤣 ez egy feltűnősködő, bénán vagánykodó kisfiú. Kérdező, szerintem nem éri meg a faradságot, éretlen, gyerekesen gondolkodó fiúcska ez.
2022. febr. 3. 08:25
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
Nőként én érzem magam kínosan emiatt a hülyegyerek miatt. Becsüld magad többre és ejtsd ezt a komolytalan kisfiút, neki nem párkapcsolatra van szüksége, inkább matchboxra és olyan idióta haverokra, mint ő maga. Még kell legalább 10-15 év, hogy komolyodjon, már ha kinövi ezt az idétlenséget.
2022. febr. 3. 09:51
 19/19 anonim ***** válasza:
100%
Csatlakozom az előttem szólókhoz. Ez a pasi nagyon nem tisztel téged, nem tart téged az ő szintjén. Én biztos nem erőltetném.
2022. febr. 3. 11:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!